urok osobisty,co to jest?
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: urok osobisty,co to jest?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Ja juz z jajek wyrosłamteresa63 pisze:Z niespodziankami to ja mam do czynienia- codziennie( jajka)
dla wnukow
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Oj, Małgośmalgorzatas pisze:Ja juz z jajek wyrosłamteresa63 pisze:Z niespodziankami to ja mam do czynienia- codziennie( jajka)
dla wnukow
Nie byłabym tego taka pewna.Wg.mnie to "idzie" w parze.Jeżeli facet zwraca uwagę na urodę tzn.że coś przyciągnęło Jego spojrzenie -masz w sobie to coś czyli urok osobisty ( nie ważny Twój wiek i Twoje kg).Znam kobitki przy tuszy które są duszą towarzystwa ,i żaden facet nawet nie pomyślał o Jej wyglądzie .Ona ma ten swój urok osobisty, choć figury modelki nie ma.Niekoniecznie spoglądasz w stronę faceta by dojrzał Ciebie.Nie ma znaczenia tutaj też wiek faceta .Bo i młodszy i starszy tak samo Cię oceni (preferując oczywiście swój gust) . Ten młodszy może być nawet w wieku Twoich dzieci. Przecież większość z nas tu piszących jest ok. pięćdziesiątki a dzieci mają po dwadzieścia kilka lat. A kobieta z klasą i urokiem (nie mylić kobiet nachalnych chcących wzbudzić sobą zainteresowanie na różne sposoby ...czy to ubiorem nastolatek czy zachowaniem) zawsze jest skromna i nie narzucająca swego towarzystwa.teresa63 pisze:Urok zupelnie naturalny i oczywistyzawsze wygrywa z uroda
![]()
Kobieta powinna być sobą ,a jednocześnie powinna posiadać ciut samokrytycyzmu-oraz umieć patrzeć w lustro zanim wyjdzie z domu.
Pozdrawiam ,życząc dużej dawki optymizmu moje drogie Panie -życie jest piękne
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Tak życie jest piękne.....cudowne jest to, ze codziennie rano otwieramy oczy i znów spogladamy na świat wokoło siebie i widzimy swoich bliskich i znajomych.stokrotka pisze:Nie byłabym tego taka pewna.Wg.mnie to "idzie" w parze.Jeżeli facet zwraca uwagę na urodę tzn.że coś przyciągnęło Jego spojrzenie -masz w sobie to coś czyli urok osobisty ( nie ważny Twój wiek i Twoje kg).Znam kobitki przy tuszy które są duszą towarzystwa ,i żaden facet nawet nie pomyślał o Jej wyglądzie .Ona ma ten swój urok osobisty, choć figury modelki nie ma.Niekoniecznie spoglądasz w stronę faceta by dojrzał Ciebie.Nie ma znaczenia tutaj też wiek faceta .Bo i młodszy i starszy tak samo Cię oceni (preferując oczywiście swój gust) . Ten młodszy może być nawet w wieku Twoich dzieci. Przecież większość z nas tu piszących jest ok. pięćdziesiątki a dzieci mają po dwadzieścia kilka lat. A kobieta z klasą i urokiem (nie mylić kobiet nachalnych chcących wzbudzić sobą zainteresowanie na różne sposoby ...czy to ubiorem nastolatek czy zachowaniem) zawsze jest skromna i nie narzucająca swego towarzystwa.teresa63 pisze:Urok zupelnie naturalny i oczywistyzawsze wygrywa z uroda
![]()
Kobieta powinna być sobą ,a jednocześnie powinna posiadać ciut samokrytycyzmu-oraz umieć patrzeć w lustro zanim wyjdzie z domu.
Pozdrawiam ,życząc dużej dawki optymizmu moje drogie Panie -życie jest piękne.Choć bywa momentami smutne-ale to przechodzi jak po burzy słońce się pojawia
--
![]()
Bądźmy sobą.
Prawdopodobnie w chwili obecnej mozna skorzystać z kursów, na których uczą jak "nabyć" urok osobisty...jednak ja twierdzę, że z prawdziwym urokiem, czarem i klasą trzeba sie już urodzić. Pewnych manier można się nauczyc, mozna je wyćwiczyc...... jednak podstawy zawsze "siedzą" w głębi duszy i umysłu człowieka. A tam moze zajrzeć tylko osoba, która to wnętrze posiada
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
... już widzę Jego minęeluunia pisze:Mąż mnie się dziś rano pyta... co Ty tam szperasz w tej lodówce![]()
a ja bąknęłam ...uroku przecież gdzieś musi być
![]()
![]()
Prawdopodobnie w chwili obecnej mozna skorzystać z kursów, na których uczą jak "nabyć" urok osobisty...jednak ja twierdzę, że z prawdziwym urokiem, czarem i klasą trzeba sie już urodzić. Pewnych manier można się nauczyc, mozna je wyćwiczyc...... jednak podstawy zawsze "siedzą" w głębi duszy i umysłu człowieka. A tam moze zajrzeć tylko osoba, która to wnętrze posiada
To wszystko jest prawdą -i ten urok i błysk w oku --- a dostrzeże to tylko człowiek wartościowy , którego jesteśmy warte --no cóż nie mam więcej czasu na pisanie -czas mnie goni właściwie praca -życzę więc słoneczka takiego gorącego bo u mnie leje niestety