Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: forumowicz »

no przecież napisała, że została zesłana 19 lutego.....
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

mariamagdalena pisze:no przecież napisała, że została zesłana 19 lutego.....
Przeoczyłem :mrgreen:
forumowicz

woytek pisze:K.O. często spotykana jest.tylko w poszpitalnym z Nfz nie spotkałem
ja też się z tym spotkałam. Zresztą sanatorium to dla mnie trochę wczasy: nakarmią, posprzątają, wykąpią , wymasują, zrelaksują. Nawet lepiej, bo za darmo. Zwłaszcza dla tych na początku kariery zawodowej.
I jeszcze urlopu nie trzeba brać.
Aż Wam zazdroszczę.
Też złożę w tym roku wniosek - za dwa, trzy miesiące.
Tylko nie wiem z jakim skutkiem bo w ubiegłym roku z dobroci ZUS-u korzystałam dwa razy.
I raz z NFZ.
anulka2
Na forum od: 15 sty 2017 16:34

Post autor: anulka2 »

Witam wyjeżdżam 26 stycznia do Hotelu Olecko czy ktoś jedzie z Warszawy ?
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

mariamagdalena a Ty kiedy?
forumowicz

Casandra pisze:
woytek pisze:K.O. często spotykana jest.tylko w poszpitalnym z Nfz nie spotkałem
ja też się z tym spotkałam. Zresztą sanatorium to dla mnie trochę wczasy: nakarmią, posprzątają, wykąpią , wymasują, zrelaksują. Nawet lepiej, bo za darmo. Zwłaszcza dla tych na początku kariery zawodowej.
I jeszcze urlopu nie trzeba brać.
Aż Wam zazdroszczę.
Też złożę w tym roku wniosek - za dwa, trzy miesiące.
Tylko nie wiem z jakim skutkiem bo w ubiegłym roku z dobroci ZUS-u korzystałam dwa razy.
I raz z NFZ.
Casandro to Ty nie jesteś komercyjna :?: napisałaś tyle kąśliwych uwag w różnych tematach pod adresem kuracjuszy, a tu proszę sama korzystasz :lol: i to 3 krotnie w roku ;)
forumowicz

komercyjna też jestem. :D Co roku.
A w tym roku pewnie będę tylko komercyjna bo nie sadzę żeby w tak krótkim okresie ZUS ponownie mnie wysłał a NFZ - wyśle mnie dopiero w przyszłym roku, bo muszę odczekać swoje 18 m-cy. :(

Tak, korzystam z wyjazdów sponsorowanych od niedawna. Ale pamiętam że w tym burzliwym, zamkniętym już wątku - w którym Ty Peonio również dyskutowałaś - wyjaśniałam dlaczego postanowiłam korzystać z wyjazdów dofinansowywanych przez państwo.

Tylko że ja w tych wyjazdach ZUS-owskich, NFZ-towskich dopiero raczkuje.
Przez wiele lat nie korzystałam wcale. Nie mam na koncie 10-20 albo i większej ilości wjazdów. Dopiero zaczynam, ale z rozpędem - wezmę wszystko co się da. A im dłużej jestem na forum tym większego nabieram apetytu na wyjazd!

A ubiegły rok - jeśli chodzi o kuracje - był rzeczywiście wyjątkowy :lol: nawet nie było czasu na wyjazd komercyjny!
No cóż, zdarza się. Ale zapewniam Cie - raczej byś się nie zamieniła :)
Ostatnio zmieniony 15 sty 2017 18:36 przez forumowicz, łącznie zmieniany 3 razy.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Doczytałam się,że od września hotel był w remoncie. W kwestii czajnika w pokoju to na wyposażeniu nie ma go . Hotel ma zapewnić jednak dostęp do możliwości zaparzenia kawy, herbaty ( chyba na sali restauracyjnej ?) . W pokojach telewizory mają być.
forumowicz

czasami hotele zapewniają czajnik na korytarzu na piętrze.
Jeden czajnik i jedna lodówka na cale piętro. :shock:
ale to i tak lepiej niż latać po schodach z zaparzoną kawą czy herbatą.
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Czajnik na korytarzu,to super :idea: pomysł,w oczekiwaniu na kipitok można zawsze z kimś zagadać
Zablokowany