Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Przeoczyłemmariamagdalena pisze:no przecież napisała, że została zesłana 19 lutego.....
-
forumowicz
ja też się z tym spotkałam. Zresztą sanatorium to dla mnie trochę wczasy: nakarmią, posprzątają, wykąpią , wymasują, zrelaksują. Nawet lepiej, bo za darmo. Zwłaszcza dla tych na początku kariery zawodowej.woytek pisze:K.O. często spotykana jest.tylko w poszpitalnym z Nfz nie spotkałem
I jeszcze urlopu nie trzeba brać.
Aż Wam zazdroszczę.
Też złożę w tym roku wniosek - za dwa, trzy miesiące.
Tylko nie wiem z jakim skutkiem bo w ubiegłym roku z dobroci ZUS-u korzystałam dwa razy.
I raz z NFZ.
-
forumowicz
Casandro to Ty nie jesteś komercyjnaCasandra pisze:ja też się z tym spotkałam. Zresztą sanatorium to dla mnie trochę wczasy: nakarmią, posprzątają, wykąpią , wymasują, zrelaksują. Nawet lepiej, bo za darmo. Zwłaszcza dla tych na początku kariery zawodowej.woytek pisze:K.O. często spotykana jest.tylko w poszpitalnym z Nfz nie spotkałem
I jeszcze urlopu nie trzeba brać.
Aż Wam zazdroszczę.
Też złożę w tym roku wniosek - za dwa, trzy miesiące.
Tylko nie wiem z jakim skutkiem bo w ubiegłym roku z dobroci ZUS-u korzystałam dwa razy.
I raz z NFZ.
-
forumowicz
A w tym roku pewnie będę tylko komercyjna bo nie sadzę żeby w tak krótkim okresie ZUS ponownie mnie wysłał a NFZ - wyśle mnie dopiero w przyszłym roku, bo muszę odczekać swoje 18 m-cy.
Tak, korzystam z wyjazdów sponsorowanych od niedawna. Ale pamiętam że w tym burzliwym, zamkniętym już wątku - w którym Ty Peonio również dyskutowałaś - wyjaśniałam dlaczego postanowiłam korzystać z wyjazdów dofinansowywanych przez państwo.
Tylko że ja w tych wyjazdach ZUS-owskich, NFZ-towskich dopiero raczkuje.
Przez wiele lat nie korzystałam wcale. Nie mam na koncie 10-20 albo i większej ilości wjazdów. Dopiero zaczynam, ale z rozpędem - wezmę wszystko co się da. A im dłużej jestem na forum tym większego nabieram apetytu na wyjazd!
A ubiegły rok - jeśli chodzi o kuracje - był rzeczywiście wyjątkowy
No cóż, zdarza się. Ale zapewniam Cie - raczej byś się nie zamieniła
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
-
forumowicz
Jeden czajnik i jedna lodówka na cale piętro.
ale to i tak lepiej niż latać po schodach z zaparzoną kawą czy herbatą.
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14