Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Post autor: forumowicz »

Ja poprostu nie chce żeby przezemnie były jakieś kłótnie to był błąd ze zacząłem pisać tu na forum.
forumowicz

Nie potrafiłaś nawet odpowiedzieć na tak niewinne przecież pytanie z jakiego jesteś funduszu
Nie chciałam a nie nie potrafiłam. A poza tym to nie była rozmowa z Tobą.
Śledzisz moje posty? po co? żeby się nakręcać? jak ja kogoś nie lubię to nie czytam jego postów. Ustawienia profilu na to pozwalają.

Nie chciałam bo nie mam zwyczaju uzewnętrzniać się przed obcymi ludźmi. To jest publiczne forum a ja nie mam Twoich ekshibicjonistycznych zapędów. Nie możesz ode mnie wymagać podawania danych. Tak jak od wielu innych, którzy są na forum ale ich nie podają.
ale dla wielu właśnie okazanie zaufania i szacunku
dla mnie nie. Zwłaszcza szacunku.
Bo jeśli chodzi o zaufanie.... patrz wyżej - to jest publiczne forum.
forumowicz

18 XII 2016; 2 XI 2016; 5 I 2017 Utworzone nicki, zablokowane PW i poczta ,zero informacji o pobytach w sanatoriach ,żadnych pytań w działach Oceń ,Wyjeżdzam itd ,. z doskonałą wiedzą w ustawieniach swojego profilu ,ale jestescie naiwni sorki za określenie starzy bywalcy forum :lol: Przecież to oczywiste ,że są to starzy wyjadacze bywalcy tego forum ,kiedyś pod wieloma nickami znanymi nam :o :shock: a teraz pod zmienionymi nickami,dyskutujący ze swadą w stworzonym głupim temacie :shock: A Wy się bronicie pocieszacie udowadniacie .Zawiodłam się :lol: :lol: i też się dałam podpuścić :shock:
Temat durnowaty,autor fikcyjny ,takie bla blanie bez sensu. :shock:

Ps Były Olki z Wrocławia ,Pinki ,Lekarze i jeszcze nie wiadomo kto teraz są j/w :o
Mający kilkanaście poczt i problemy zdrowotne. :o
forumowicz

Kruszynka2 ja nie jestem fikcyjny tak jak temat który stworzyłem.Przepraszam ze pytam z jakiego województwa jesteś bo mam co do ciebie pewne podejrzenia dlaczego tak piszesz.
forumowicz

kruszynka2 pisze:18 XII 2016; 2 XI 2016; 5 I 2017 Utworzone nicki, zablokowane PW i poczta ,zero informacji o pobytach w sanatoriach ,żadnych pytań w działach Oceń ,Wyjeżdzam itd ,. z doskonałą wiedzą w ustawieniach swojego profilu ,
czy to do mnie jest?
pytam , ja od wczoraj miałam zablokowane PW. Udostepniłam na chwilę ale zaraz będzie zablokowane nadal.
Poczty nie udostępniam. Zresztą z tego co widzę Ty też nie.
informacja o pobytach była do wczoraj - skasowałam bo to w końcu moja sprawa. Ty też nie udostępniasz ilości pobytów w sanatoriach.
Patryk udostępnia priva i pocztę.

Więc do kogo ten post?
forumowicz

Może czas to zakończyć .
Przed chwilą napisałem koledze na pw dlaczego nie odpuszczam.
I powtórzę to teraz tutaj .

Może w swej naiwności czekam na to że pojawi się słowo przepraszam ,należne Patrykowi ,za już nie cytując niezbyt pochlebne nazwanie Jego Żony.

Czy to tak wiele :?: :?: :?:
forumowicz

Patryk261 pisze:.Opis tej osoby to jest bardzo delikatny,należy się dużo mocniej
forumowicz

I tylko Patryk ma do tego prawo ,nikt inny :!: :!: :!:
forumowicz

Znikające posty :?: ciekawe :o

Obrazek
forumowicz

wystarczy że Ty przeczytałeś. I o to chodziło.

O puszczających się kobietach porozmawiamy innym razem ;)

Buziaczki.
Zablokowany