Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann, ponieważ moje posty nie wchodzą w temacie oceń sanatorium, sprubóję w tym temacie cię przeprosić za niezrozumienie twojego wpisu. Zrozumiałem, że miriam dobrze się bawiła normalnie spożywając jakiś alkohol, ale bez jego nadużywania. Jest to normalne na każdej zabawie czy w towarzystwie. Ja cały czas miałem na myśli nadużywanie, czyli spożywanie dużych ilości, bez umiaru. Ale widzę, że i tak nikt tego nie rozumie. Jeszcze raz przepraszam.
Nie ma problemu Zbyszku...to raczej ja z rozpędu może nieprecyzyjnie napisałam... a emotikony też są różnie odbierane...ale sam rozumiesz że musiałam sprostować swój wpis...ze względu na Miriam...bo dziewczyna faktycznie nie piła alkoholu...a skoro Ty tak odebrałeś to inni tak samo mogli zrozumieć mój wpis...Nie przejmuj się i baw się dobrze...i kuruj przede wszystkim
Maryann sama nie wiem jak ja mogłam
Ale to przez małża Wzion mnie i porwał, no prawie. Załatwił sobie urlop w pracy, dał mi dwa dni na załatwienie urlopu i spakowanie i.. po 4 godzinach byliśmy w Krynicy.
A teraz jestem już w domku, a jutro..... jutro do pracy.
Łoo matko, ale mi ulżyło A jużem się bała,że mi odpuszczone nie będzie. Maryann Ty fajno dziewuszka jesteś
Wiesz ja jak ten co miesiąc w Stanach był i po polsku mówić już nie umiał, a ja pięć dni w Krynicy, czytaj w górach i już po góralsku gadom.
A id ze, Ty id ze... ja mówi teściowa mojego syna z pod Nowego Sącza.
W Nowym Roku samych wspaniałości i szybkiego ubywania numerków.
Mój stan na dzisiaj 12569,zobaczę po godz.12 jaki będzie.
Liczyłam na październik-listopad 2018 r,ale coś czarno to widzę.