Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbyszku , po przeczytaniu Twojego pierwszego wpisu nabrałam nadziei że dołączył do nas kompetentny kolega , który swoją wiedzą pragnie się z nami podzielić . Wprawdzie nie do końca wyjaśniając role magicznego pokoju ,a o to nam wszystkim najbardziej chodziło . Okazało się jednak że jestem nie poprawną optymistką . Nie mamy w zwyczaju na tym forum wzajemnie się obrażać . Jesteśmy tu aby wymieniać się doświadczeniami , dyskutować , pomagać . Sztani jest wyjątkowo uczynnym , mającym sporą wiedzę kolegą . Zawsze służy radą . Wielokrotnie nazywamy go Pomocnym Sztanim . Uważam że Twoja wypowiedz delikatnie mówiąc jest nietaktowna .
Dotka czasem warto spróbowac zobaczyć a i tak waźne aby dobrych ludzi spotkać zabiegi dopasowac a jak trafi sie morze to tylko jechac bo to cie odstresuje byłam z nfz naprawde super wspominam kołobrzeg luty zima mało kuracjuszy spacery pozdrawiam
Ela super wypowiedz poprostu jak sie ciebie czyta wiara w ludzi wraca popieram cie całkowicie sztani jest bardzo pomocny jak jechałam pierwszy raz to czytałam na waszym forum co i jak dobre rady kazdemu sie przydaja byłam aktywnym podglądaczem ale teraz juz jestem tu na tym forum i ciesze sie bardzo ze moge poczytac posłuchac rad innych pozdrawiam
Ewucha zgadzam się w zupełności z Tobą, to forum jest bardzo pomocne, dużo skorzystałam z rad Eli, Sztaniego, Andrzeja i wielu innych. I za to im DZIĘKUJĘ