Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz oglądamy Finał The Voice Kids, czyli konkurs muzyczny dla dzieciaków
Zobaczcie młodziutką Whitney Houston w wersji polskiej Dziewczyna podobnie śpiewa i wygląda jak oryginał
Jak dla mnie REWELACJA
Niestety do południa zazwyczaj jestem w pracy, powoli zaczynamy wracać do normalności i obecność codzienna staje się obowiązkowa. Hipokryt a co ty myślisz o tym serialu?? Przecież my się tak nie zachowujemy podczas pobytów, ten serial bardzo niewiele ma wspólnego z rzeczywistością sanatoryjną .. no ale pewnie są i tacy co z niecierpliwością oczekują kolejnego odcinka, wolno im ............ ale ja już ich fanką z pewnością nie będę ..