ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: medi »

Mała czarna dobra jest ale ....czemu taka długa :?: :?: :?: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Może dlatego ta "mała czarna" taka długo jest iż kobieta po 50-tce, kobieta z klasą nie robi z siebie "z tyłu liceum, z przodu muzeum" ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26

Post autor: medi »

Mam koleżankę po 50 której zazdroszczę figury i wyglądu ,chodzi w mini .Nikt nikomu na plecach ani na czole nie napisał ile ma lat ,a wydaje mi się że bardziej nieestetyczne są opasłe nastolatki ze zwałami tłuszczu wylewającymi się spod przykrótkiej bluzki . Nie dyktujmy nikomu w co ma się ubierać i nie oceniajmy ,to jest ich sprawa .
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przed nami zabawa sylwestrowa, a po niej karnawał. Warto pomyśleć o ubiorze abyśmy swoim "śmiesznym" ubiorem nie wprawiły innych Pań w doskonałą zabawę. Wiemy o tym doskonale, że kobiety w pierwszej kolejności uwielbiają podglądać co inna ma na sobie a dopiero w drugiej kogo ma przy sobie ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Rachel :kwiat: a ja założę i tak to co uważam za stosowne :twisted: . A że kogoś wprawię w "doskonały nastrój" swoim ubiorem to chyba nawet fajnie, że kogoś w końcu uszczęśliwię :D . Z resztą uważam, że jak ktoś jest śliczny to we wszystkim pięknie wygląda. :twisted: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No nie do końca, tzn, że "jak ktoś jest śliczny..."
Znam piękne kobiety, które właśnie ubiorem zeszpeciły się , podobnie jest z fryzurą, która źle dobrana może nas zeszpecić na maksa, a także z makijażem. Chwilę temu oglądałam w telewizji DDTVN - "profesjonalistki" udzielały porad odnośnie makijażu. "Bożesz Ty mój" jak mawia Pani Stasia z pewnego serialu - jak można było tak zeszpecić młodą dziewczynę?! Mój mąż gdy ją zobaczył powiedział: "Jest masakrycznie brzydką dziewczyną, ale gdyby tak zmyć z niej tę paskudną "tapetę", związać włosy i ubrać w jeansy to byłaby na prawdę ładną, świeżą dziewczyną" i ma rację. Nie każdej kobiecie pasuje smoky eyes, podobnie jak mini czy modnie postrzępione włosy. Zgadzam się z Tobą, że każdy powinien ubierać się tak jak sam siebie widzi, jak się w danym stroju czuje, bo samopoczucie jest bardzo ważne, ale też oglądajmy siebie w dobrym świetle no i w dobrze wyczyszczonych lustrach wówczas żaden mankament nie wymknie nam się spod kontroli :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A właściwie czy to wszystko takie ważne :?: :lol: :lol: Zdrowym być,uśmiech zamiast makijaży ,pozytywne myślenie ,szczęście w sercu iiiii wszystkie jesteśmy śliczne :!: :!: :lol: :lol: :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O i zapomniałam najważniejsze ;) Kochać i być kochaną :!: :!: :D :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

JA JUŻ MAM SZPILECZKI.jpeg
...a dodatki to już ,,pikuś " ...Pan Pikuś ;) :?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Dzis będąc ..PIERWSZY raz wraz w wnukiem na malutkich ,w zamiarach zakupach w SCC Zobaczyłem i nie tylko ja ,ale bardzo duzy odsetek plci brzydkiej Pewna Panią z wygladu ..35-40 lat
Tak z wrażenia stanołem bo widziałem ,że idzie w Moim kierunku ,a że byłem z Największym Przystojniakiem w Katowicach -Jankiem .
Postanowilem się z bliska ..przyjżeć
Tak patrzyłem sie jak sroka w..
Owa Dam przeszła ..zatrzymala się i powiedzial ..Darek ?
Okazało się ,że to Koleżanka "dwa tygodnie starsza" z ktora nie miałem przyjemności prawie ..30 lat ,że tez ..poznała !!
Wieżcie mi można byc eleganckim , i bardzo zadbanym w wieku rowne 50
Kawa mineła tak szybko ,że nawet Jankowi Bardzo spodobala się i umówił się na koleją w przypadku Janka tylko wodę z Ciocią za ktorą jak juz wstępnie napisalem wielu zerkało
Oczywiście na parkingu ..Bańka pękla pojawili się rodzice i Babcia ..Janka :cry:
ODPOWIEDZ