Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Masz rację Ja tylko... żartowałam
Kurcze, mało brakowało a bym jechała 29 lipca do Stegny na turnus... Wybór należał do mnie... ale byłam zakłopotana i zestresowana bo tyle dobrego na raz spotkało mnie danego dnia
Spadam stąd. Muszę odespać ostatnią noc a jutro ciężki dzień... egzaminy się zaczynają ... I tak przez cały tydzień ... Urwanie głowy w pracy... Ech, ale dam radę
Dobranoc
Mam nadzieje, że nie będziesz żałowała. Gdańsk jest piękny. Zamierzam wyskoczyć w czasie turnusu. Z drugiej strony przydałabyś się w Stegnie. nie wiem co mogłoby być lepsze ale teraz nie masz wyjścia. Miłych snów.