Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fjnie że wszyscy zeście tu byli i piyknie sie bawili zaproszom zaś jutro a teroz kobitki ściskom tula i słodko dcałuja a facetom życza snow ło tych naszych babeczkach co kukej były som i bydom DOBRANOC
basiat pisze:Kochani, jak dobrze, ze jesteście i że ja mogę być dzisiaj z Wami.....Było mi dzisiaj trochę smutno i nijak, ale z Wami wszystko jest ciut łatwiejsze..... Słucham baronka piosenki i Wasze komentarze i śmieję sie do łez .....Dzięki
Basiatku, między innymi po to tu jesteśmy
Jak Ci będzie nijak to wiesz gdzie masz się zwrócić - na NS