Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich. Zaglądam tu na prośbę mojej mamy. Nie może się doczekać wyjazdu, jak wszyscy zapewne;) W łódzkim dziś około 100 numerów w dół. Ostatnio szybko numerki spadają. W tej chwili 924, czyli finisz bliski. Na mecie pochwalę się przydziałem:)
WITAM
wszystkich czekających w kolejce na wyjazd do sanatorium Ja już wróciłam z Kudowy i zerkam co słychać na forum ns. Jednak fajny jest ten czas oczekiwania na przydział Pozdrawiam i czekam na kolejke na rok chyba 2018 jak - dobrze pójdzie
W łódzkim rzeczywiście dobry tydzień Codziennie spada powyżej 100 numerków, do końca jeszcze daleko ale już ósemka z przodu, a poniedziałek było ponad 9500. Jak pisałem wcześniej pod koniec maja będę próbował wyłowić coś ze zwrotów nie mniej kibicuje osobie z podobnym profilem leczenia, która złożyła wniosek 2 stycznia ubiegłego roku. Na chwilę obecną jej numer to 270 - ale przydziału jeszcze brak.
Violet 58 , jak patrzę na tą Waszą kolejkę, to zżera mnie zazdrość twórcza. 02.01.2014 i numerek 270. A ja sierpień 2013 i numer przeszło 13 000 bez weryfikacji. A daj Wam Boziu jak najszybciej przydziałek.
Zbigniew- I pisze:Violet 58 , jak patrzę na tą Waszą kolejkę, to zżera mnie zazdrość twórcza. 02.01.2014 i numerek 270. A ja sierpień 2013 i numer przeszło 13 000 bez weryfikacji. A daj Wam Boziu jak najszybciej przydziałek.
Witaj! mój znajomy składał pażdziernik 2013 ...jest po weryfikacji w tej chwili numer 20278 ....sanatorium -reumatologia .Wiec nie masz takiego złego numerka .I oczywiście fundusz -mazowiecki -...