Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
I jest przyszło pisemko z NFZ po prawie 3 miesiące
i dostałem nr 14881 obecnie mam nr 14744 i czekac 10 miesiecy
no i czekam za miesiąc sprawdze ile ubyło to na tyle narka
Mają mama złożyła 6 lipca - 6 września przyszło pismo z numerkiem. Dziwne jest tylko to że dostała szpitalne leczenie sanatoryjne 21 dni.
Nie wiem dlaczego ? Zawsze dostawała uzdrowiskowe.......
Ma numer 482 i czas oczekiwania 8 miesięcy od złożenia wniosku.
Może dostała bezpłatne leczenie bo skończyła 80 lat. W żadnym szpitalu nigdy nie była i zbytnio nie choruje.
Dolnośląskie NFZ
Wiktor lepiej wiosną, niż zimą, co?
Ja czekam na numerek, jestem ciekawa co pokaże, z rym że w czerwcu mam określoną rehabilitację w szpitalu .
Ważne jest to, żeby się nie nałożyło
Pozdrawiam
Czy w dolnośląskim NFZ schodzą numerki ?
Moja mama na początku września dostała pismo że dostała przydział na UZDROWISKOWE LECZENIE SZPITALNE i że ma numerek 482 czas oczekiwania 8 miesięcy od daty złożenia wniosku.
Minęło 6 tygodni i nie zniknął ani jeden numerek. Dalej jest 482 w kolejce