Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
To prawda . Mnie ten ktory skierował do szpitala, a pozniej operował wiecej go na oczy nie widziałam . Zero zainteresowania pacjentem . W Twoim przypadku jak masz dobrego lekarza prowadzącego a sam zachodzi w głowę co zrobic pewnie bedzie sie konsultował z innym specjalista . Dobrze ze Ciebie zatrzymali i ze ta blokada zrobiła sie w szpitalu , nie w domu .kaska pisze:No naprawdę szacun dla mojego lekarza prowadzącego. Nie każdy przejmuje się swoim pacjentem, On tak.
I mam cały czas nadzieję, że z częścią ekipy jednak spotkam się w Oleckunowicjusz1234 pisze:bedzie dobrze taka ekipa za Kasie trzyma kciuki ze musi byc dobrze
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
W 106 co mieszkałem była szafa nie jakaś wielka ale może być. W tej szafie razem na dole trzy szuflady i te biurko ca TV stoi i lusto to tam dwie sprawę szafki. Wejdź na stronę 65 chyba się zaczyna to tam gdzieś fote dałem, czekaj zaraz znajdę.nowicjusz1234 pisze:Pawel jeszcze jedno pytanko jak tam jest z szafami i jakimis pawlaczmi czy szafeczkami ile tego jest kazdy ma swoja ?oj ja Cie wymecze browarow to juz ci sie skrzynka nalezy
- pawel1974
- Super Kuracjusz

O widać na fotce szafę i biurko po lewej.
I po jednej szafecce przy łóżkach.
-
forumowicz
- pawel1974
- Super Kuracjusz

nowicjusz1234 pisze:ja musze do tego Elku zajechac i podziekowac koledze koniecznie
-
forumowicz