Życie ! Blaski i Cienie !
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Życie ! Blaski i Cienie !
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
A tak przepraszam, że zapytam, cóż złego tu się dzieje, bo ostatnio inne zajęcia mnie mocno pochłonęłydani888 pisze: 20 lis 2020 20:28 A ja uważam , że Ysy i Zbyszek mają rację , wszystkim nam to wyjdzie na korzyść . Za dużo złego dzieje się na forum i ja jawnie stawiam weto . Koniec , kropka.... Pozdrowienia dla Ysego i Zbyszka oraz tym , którzy myślą podobnie![]()
.
Nawet gdy po piętach marchewki skrobać będziemy
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Zgadzam się z Wamidani888 pisze: 20 lis 2020 20:28 A ja uważam , że Ysy i Zbyszek mają rację , wszystkim nam to wyjdzie na korzyść . Za dużo złego dzieje się na forum i ja jawnie stawiam weto . Koniec , kropka.... Pozdrowienia dla Ysego i Zbyszka oraz tym , którzy myślą podobnie![]()
.
Kilka lat temu była na Forum istna sielanka
A imienne pochwały i pozdrowienia to bardzo dobry zwyczaj forumowy gdy ma się niewiele do powiedzenia w temacie
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Ooooo to prawdarybka pisze: 12 lis 2020 17:05 “ By lepiej poznać ludzi wystarczy tylko raz zrobić coś wbrew ich woli. ”
— Woody Allen
![]()
Sama tego doświadczyłam tu na forum
Tu sprzeciw niewskazany
Niestety nie tylko tu na Forum tak się dzieje, bo wszędzie gdzie w opozycji się znajdziemy i mniejszością będziemy to tylko uszy po sobie zostawić musimy i czasami nawet do mysiej dziury schować się nie zdążymy, bo już na nas niespodzianki nieoczekiwane czekają i zaraz nas od.pieniaczy wyzywają i człowiek nie powiedziawszy nawet wszystkiego, tego co inni doskonale wiedzą napiętnowany zostać może
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Ja dzięki swojej umiejętności samokontroli i zachowaniu zimnej krwi
dobrze sobie radzę z podłościami tego świata
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Miłego dniaZenekM197 pisze: 21 lis 2020 17:07 Słoneczko,
Niestety nie tylko tu na Forum tak się dzieje, bo wszędzie gdzie w opozycji się znajdziemy i mniejszością będziemy to tylko uszy po sobie zostawić musimy i czasami nawet do mysiej dziury schować się nie zdążymy, bo już na nas niespodzianki nieoczekiwane czekają i zaraz nas od.pieniaczy wyzywają i człowiek nie powiedziawszy nawet wszystkiego, tego co inni doskonale wiedzą napiętnowany zostać możeA co by się stało gdyby jeszcze do.czynu przystąpił jakiego, pewnie, co niektórzy głowę zaraz by mu ścieli
![]()