Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ysy góry kocham ale chodzić po nich już za bardzo nie mogę i to jest smutne
Poproszę herbatę kawę około 10
Mili moi pogoda ech szkoda gadać.. świeci słońce i jest optymalnie około 20 stopni
O żesz Wy cwaniaki.. Lecę już do Was na plażing
Witajcie
Kawka przyda się. Dzięki. Puki co ja wkładam walonki bo za oknem widziałam jak coś białego szło na 4-ech łapach. Ech to Podlasie...mrozy i mrozy...
Wiesz... Faktycznie...to sąsiad poszedł. ..ma nawyki jeszcze posanatoryjne...
Tak z ręką na sercu to u mnie teraz jest 0 st .Jednaj auta na ulicy rano były oszronione.Już przywykłam do temp.+6 w styczniu.Te -1 to już Syberia.