Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz będzie u nas wojna polsko-chińskich wirusów. Który powali więcej ludzi.U mnie mąż już szykuje się do walki.Obstawiam że ma polskiego bo nie gorączkuje a nietoperze śpią.W Chnach również nie był.
Migrenowy dzień. Ja wczoraj miałam coś bliżej nieokreslonego.Migren nie miewam.To był masakryczny ból w tyle glowy przy samym kręgosłupie.Naćpałam się i konałam w łóżku.
Chorowite z nas kobietki. Ciała konające ale dusze brykające... Chyba rymłam....