Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nastepnego dnia najlepiej przed śniadaniem zgłosić się po kartę zabiegowa.O 8.30 już są pierwsze zabiegi.Zaczyna się bieganina.poznawanie gabinetow.przebieranki.zacinanie sie windy............Mając kartę przy sniadaniu mozna sobie na spokojnie wszystko poukładać w głowie. Ważne jedy też pobrać z rana pprzescieradelko zabiegowe u Matrynki i obserwować kilka razy dziennie tablicę informacyjną. Ogloszenia pojawiają się z zaskoczenia i trzeba do nich dostosowywać się.
Ja byłem o 7:00 i byłem pierwszy facet który tam się pojawił hhehe za mną przyjechał jakiś gbur którego nie lubiłem do końca bo był jakiś dziwny i wkurzającu hehe, ale to szczegół. Nowicjusz ciśnij rano bo najlepiej, zabiegi dopiero na drugi dzień.
Kasiu!Podczas mego pobytu w Olsztynie na ortopedii była dziewczyna po reoperacji podobnie jak ty.Dolny i 6 śrub jej założyli .Pamietam jej pierwsze chodzenie.Koszmar!Kazdy kolejny dzień był lepszy. Mieli ją przetrzymać 10 dni.Na jej 5 dzień pobytu mialysmy zorganizowac na korytarzu wyścig żółwi. W 8 dzień jej pobytu smigala jak struś pedziwiatr(oczywiscie przy balkoniku).Potem juz nie wiem.bo mnie nie było. Z Tobą pewno też tak bedzie.Trzymaj się. Bedzie dobrze