Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: zbigniew165 »

Ewana też tej szmatki nie lubię, ale tutaj, gdzie jestem trochę odpoczywam też od tej szmatki, bo gdzie się daje, to zdejmujemy ją z ust. Nie ma dużo ludzi na promenadzie i plaży. to można w niej nie chodzić i tak robią prawie wszyscy, a zagrożenie na powietrzu jest zerowe, bo zachowuje się bezpieczną odległość.
Trzeba się po prostu przystosować, bo innego wyjścia nie ma. :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Cześć Szalona Paczka,
Ewa, nikt nie lubi tych szmatek, ale przyznam się i kupuję te z takim wylotem z boku i jak dla mnie są spoko, bo się nie duszę i gumki nie muszę ciągle poprawiać i rozmiar ogólnie do wytrzymania, bo na nosie się zagina metal znajdujący się w środku i z noska też nic się nie zsuwa :D Mogę je śmiało polecić.
Zbyszku chyba zazdroszczę Tobie tych spacerów, eh chciałaby dusza do raju :oops: 8-) :D
Miłego popołudnia życzę 🌞
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hej Szalona Paczuszko .

Zbyszku , jesteś szczęściarzem jak tak :D , znów wrócisz do Świnoujścia i super , cieszę się razem z Tobą , oby tylko znów nie pozamykali bo wszyscy widzą i wiedzą jak jest .
Sama chętnie pojechałabym gdzieś gdzie jest w miarę bezpiecznie i dobre zabiegi , uch..marzenie :) .
Pozdrawiam cieplutko Ewcie dwie :D , Gamlog , Gienię , Zbyszka też :) , przepraszam jeśli kogoś pominęłam , nie czytałam wszystkich postów . :serce: :kwiat: ;) Grażynkę również , dojrzałam ją w końcu :) :kwiat: .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dani przyjadę do Świnoujścia, bo jest tu dobra baza zabiegowa, a szczególnie zależy mi na gimnastyce oddechowej grupowej, która jest tu moim zdaniem najlepsza, a na pewno lepsza niż w Równicy w Ustroniu.
Bazę zabiegowa mam przez ulicę i idę tam w samym dresie. :)
Dani dziękuję za pozdrowienia :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Zbyszku , w Wieńcu też miałam ćwiczenia oddechowe (grupowe) ale nie mam porównania , niestety .
Za to zabiegi na narząd ruchu były świetne , no i klimat - sosny :D .
Kiedy wracasz do domku przed wyjazdem do sanatorium ? :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

zbigniew165 pisze: 26 lut 2021 13:05
Dokładnie jest tak jak mówisz ze zwrotami, bo miałem do wyboru Kołobrzeg i Świnoujście, a w Świnoujściu kilka obiektów. :)
Jeszcze raz Zbyszku gratulacje :) , czyli zadzwoniłeś i dostałeś propozycje wyjazdu ;)
a widzisz....a nie pisałam..... :P
:( , że nie wybrałeś Kołobrzegu :x a co tam było wolnego w Kołobrzegu :?:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena propozycje zaczęły się od najgorszych obiektów i tak w Kołobrzegu były Podczele, dalej już nie chciałem słuchać i wtedy od razu powiedziałem, że chcę Świnoujście. Tutaj pani mi zaproponowała Admirała II , Złotego Kłosa i Trzygłów.
Ponieważ Złoty Kłos to najgorszy obiekt w uzdrowisku odmówiłem. Następny Admirał II daleko od bazy zabiegowej i tylko większe pokoje bez jedynek też odpadł.
Poprosiłem o Trzygłów, który jest najbliżej bazy zabiegowej, są w nim pokoje jedynki i już w nim byłem.
Pewnie było jeszcze dużo zwrotów, ale już nie wnikałem, bo dostałem to co chciałem.
Poza tym mam już w Świnoujściu trochę znajomych i znam dobrze to to uzdrowisko. :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku, no ok Twój wybór ;) nie chciałeś nas poznać to trudno .... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Moja koleżanka właśnie dostała Kołobrzeg Podczele od 11 .03 :o miałbyś koleżankę hihih :lol: :o

Może Gienia ma zarezerwowany Kołobrzeg.... :mrgreen: bo go lubi :lol: :lol: :lol: :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena za Podczele to ja dziękuję, bo to 700 m do plaży przez las i 10 min jazdy autobusem miejskim do Kołobrzegu, bo na pieszo to hektar drogi :lol:
Gienia lubi Kołobrzeg i Świnoujście, a gdzie pojedzie, to jeszcze sama nie wie.
Twoja koleżanka dostała chyba to miejsce z którego ja zrezygnowałem. :lol:
Jeszcze Ci powiem, że na Podczele się dobrze patrzy z obrotowej kawiarni na 11 piętrze w Arce, ale autobusem jeździć do Kołobrzegu, to nie dla mnie. :roll:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak ,Zbyszku popieram Twoje zdanie o Podczelu :lol: Też bym tam nie pojechała, ale co mam jej mówić, jedzie 1x w życiu, zaczyna trochę inne, nowe życie, więc może wyjazd dla niej będzie korzystny.
Czytałam już o Podczelu 6km do mnie, 3 km do Arki- czyli ok 1h spacerkiem do Kołobrzegu lub 8 min autobus :oops:
Twojej rezygnacji nie mogła dostać, bo już ma to od początku tygodnia :lol: :lol: i jest z innego województwa :P
ODPOWIEDZ