Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wystarczy wklejać w e-pdróżnik Wieluń-ustronie o wychodzi czas jazdy 4,2 godz, a autobus jest relacji Ustka-wisła. Felice ma rację,że tu trzeba czytać i rozumieć co się czyta.
Zbigniew 165 czytam co prawda na forum ,że najlepszy czas polowania na zwroty to listopad- marzec, my jednak jesteśmy dziećmi szczęścia i dlatego pojedziemy nad morze w maju lub czerwcu, ewentualnie kwiecień też może być. A jeśli nie to cóź ....będziemy dreptali po kurortowych uliczkach górskich- Krynica, Polańczyk, Lądeczek lub inny super kurorcik.
Bardzo trafny wpis, jestem tego samego zdania i podoba mi się twój sposób myślenia i oczywiście optymizm, w twoim wpisie co do naszych szans na otrzymanie nadmorskich kurortów ze zwrotów. Oczywiście, że jak się nie uda, to pojedziemy w góry tam, gdzie wyśle nas NFZ.
Wiem czemu Wam w łódzkim NFZ tak humor dopisuje...po pierwsze,macie płasko,w sensie terenowo i czy góry czy morze to zawsze urozmaicenie
A po drugie i najważniejsze ...macie to szczęście,ze jesteście w środku kraju..w każdą stronę jednakowo blisko... No i ta rozdwojona tęsknota..a może góry,a może morze... cholera my na południu to jedynie za morzem ,a Ci u góry mapy jedynie za wypukłym tęsknią.
Pozdro all dla łódzkiego..