Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbina79 pisze: 25 lut 2020 09:24
Dzień dobry, pada pogoda butelkowa dziś ostatni dzień jutro już środa popielcowa trzeba głowę posypać popiołem i pościć.
Idę na 12:30 do doktora troszkę trzeba ponarzekać co by za lekko doktor nie miał
Ja na 18-tą...Może wybieramy się do" tego samego "mądralińskiego
Cześć Słoneczka , no to pijemy, byle nie za dużo bo będzie zawirowanie w głowie , u mnie pogoda zmienna, nawet słoneczko przyświeca między chmurkami , miłego i spokojnego
Witajcie
Balbi dzięki za kawunię.
Wczoraj chciałam kupić w aptece maseczki na ten okropny wirus chiński.Okazało się. że nie ma ich już od miesiąca w sprzedaży a tuż przed ich wyprzedaniem cena za sztukę z 1.50wzrosła do 7.00zł.A i te maseczki były i tak chińskie.Z panią farmaceutką doszłyśmy do wniosku że teraz tylko zostało nam zaopatrzyć się w monopolowym w spirytus i stosować go we wszystkie możliwe sposoby.
Miłej $rody Popielcowej.
Atina pisze: 26 lut 2020 09:36
Dzień dobry
Kawa pogaduchy lekki dzień mnie czeka
Pan profesor także w tv mówił że alkohol mocny ...dobry
No to po maluchy ale tak od rana