Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oho...to szykujesz sobie maraton oczyszczający od korony...Tylko dobra ekipa jeszcze wskazana jest .Przy wszystkich insygniach królewskich obstawa jest wskazana.
Jeszcze raz miłego dnia.
Lecę po lekarstwo %-towe do" aptemonopolki."
A wiecie, że te maseczki są g.....warte, bo ten wirus przedostaje się też przez kanaliki oczne. To tak na marginesie. Ja już po posypaniu głowy popiołem więc czuje się troszkę bezpieczniej a proboszcz nie pożałował popiołu na głowę.
Dzień dobry Paczuszko
Ja dopiero do domu wróciłam i kawę piję i jem śniadanko, a właściwie o tej porze to powinien być obiad ale trzeba było pościć, akurat badania zbiegły się że środą popielcową . Ostatnio dużo się dzieje, nie wyrabiam, ale przynajmniej słoneczko świeci
Miłego dnia
Balbi..już jesteś z popielona.Ja idę pożniej.
Jak na razie lekarstwo kupione.Po drodze tak sobie pomyślałam.skoro tak jak pisze Balbi .wnika to również kanalikami ocznymi to te %-ty powinny być rozpylane w skupiskach ludzi. Np.w autobusach.sklepach.szpitalach.Na odchodne powinno być tylko rozdawane coś na kaca. ;)lub (Patrz...mój wątek sposoby na kaca)