Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Aż tak bardzo to się nie rozczarowałam,Dzi_adku ....ale com się uśmiałam ,to moje
Co się odwlecze ,to nie uciecze ....może kiedyś Ci się noga podwinie
Ale Bożenkę medalowo zbiłeś z pantałyku Brawo
Nutka pisze: 31 lip 2019 07:56
Utrudnić to mało,trochę sobie poleciałeś w kulki z nami,Kolego Moderatorze
No nie chciałem archiwaliów ruszać, a że byłem akurat tam na miejscu, a w wątku (tak jak teraz) było już kilka dni bez zagadki, to zrobiłem co zrobiłem. Ale mimo, że status uzdrowiska został Międzyzdrojom odebrany, to tamtejsi mieszkańcy nadal je tak traktują, a i pewnie wielu turystów. Nadal działają tam choćby zakłady i domy należące do Uzdrowisko Świnoujście S.A. ale i wiele innych. Mogę dać na bieżąco coś stricte uzdrowiskowego oczywiście jeśli zwycięzca ostatniej zagadki nie wstawi nic swojego.
Pozdrawiam serdecznie
Aż tak bardzo,to ja się nie czepiałam no skąd...tak tylko ciut
Smuga obiecała dopiero jesienią czymś nas zaskoczyć,to będzie nam miło,jak coś wstawisz
...bo nam temat w apatię wpada a do depresji dopuścić nie można