Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,złożyłam wniosek w Warszawie do sanatorium/choroby reumatyczne/24 m-ce temu .Wlaśnie minelo 2 lata.Mam numerk 18897.napiscie mi ile jeszce orientacyjnie mogę czekać?kiedy mogę starać się dostać skierowanie ze zwrotów?jak to działa?od 2 tygodni w godzinach 14-16 dzwonię ,bo taką dostalam informację ,stale telefon jest zajęty...?pracuję ,każdego dnia do 16 i nie mogę tam jechać,pozatym drugi koniec Warszawy.
Jola..... napisałem w zakładce ''Na walizkach......"
Trawdą jest , że trudno się dodzwonić do nich..... Moze pomocny będzie krótki list z zapytaniem o zwroty ( o ile będą?)......
a i z terminami może różnie......... POWODZENIA>......!!!!
Jola - nikt Ci precyzyjnie nie odpowie. Normalnie ubywa średnio ca 4500 numerów miesięcznie, w wakacje tempo może spaść. Decyzja może być przy 3000, może przy 1000. Ja miałem przy 1500. Plus około 2 miesiące od decyzji do wyjazdu. Policz sobie i... nie wierz za bardzo w to co Ci wyjdzie
Witam serdecznie wszystkich ( niecierpliwie ) oczekujących. Nie chcę Was załamywać ale mój znajomy ma 650 numerek i ..... dalej czeka. Pozdrawiam i trafionych przydziałów życze.