Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje mady,jestem bardzo szczęśliwa. Miasto i termin świetne,trochę boje się tego sanatorium,tyle kiepskich komentarzy się naczytałam,Ale myślę że będzie dobrze.
To ja jeszcze w tym roku zawitam w październiku do Buska.Właśnie w przeglądarce pojawiła się informacja
ODDZIAŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY
Adres: BUSKO-ZDRÓJ, GEN. RZEWUSKIEGO 8
Telefon: 041 3780385
Termin leczenia: 2015-10-18 - 2015-11-15 (liczba dni: 28)
Uwazam okres oczekiwania za przyjemny okres.
Nastepny etap gdy przydzielony zostal obiekt i miejscowosc sklania do refleksji i poszukiwan ocen.
Milego dnia oczekujacym i szykujacym sie do wyjazdu.
Felice pisze:To ja jeszcze w tym roku zawitam w październiku do Buska.Właśnie w przeglądarce pojawiła się informacja
Gratulacje.Moze sie spotkamy .Dzieki Twoim wpisom o ORO.puscilam ale troszke.Postanowilam zaczac od strony ZUS bo skoro pracuje i zabrali rete to niech daja mozliwosc w ramach prewencji.Ponoc mam spore szanse na Busko i to juz za jakies 3-4 miesiace.Dziekuje Forumisie za podszkolenie.Czlek cale zycie sie uczy
Felice pisze:To ja jeszcze w tym roku zawitam w październiku do Buska.Właśnie w przeglądarce pojawiła się informacja
Felice Moje gratulacje Już wiesz masz jeden problem z głowy...Teraz tylko pozostaje czekanie A i żeby ta jesień w tym roku była ładniejsza niż wiosna miłego dnia