Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A mnie zostały jeszcze dwa dni do wyjazdu! Opony zmienione już na zimowe i dzisiaj zaczynam pakowanie Dowiedziałam się, że raczej nie mam szansy na jedynkę bo 13 zwalniają się tylko dwa lub trzy takie pokoje.. Trudno, mam nadzieję, że dostanę jakieś fajne towarzystwo do pokoju Seba, a Ty już masz współlokatora?
Witam Sabe w piękny , słoneczny dzień..Dziś masz chyba wolne? Prawdziwe kurowanie zacznie sie od jutra
Pierwsze wrażenia z Krynicy nie powalające widzę. Ja byłam Krynicą zauroczona......Ale to wszystko za sprawą dobrego towarzystwa. Wszystko przed Tobą....Znajdzie się towarzystwo, znajdą się i dobre wrażenia, a potem wspomnienia. Tłok krynicki nie będzie Ci przeszkadzał.....
Miłego dnia
NNikka Tobie również życzę samych pozytywnych wrażeń w Krynicy
Basia
cześć Basia - jutro 4 zabiegi - dochodzi mi jakiś nowy "kąpiel czterokomorowa" - nie wiem o co chodzi-jutro będę mądrzejszy,co do towarzystwa - już mam, 10 osób o 6 rano pali papieroska w parku,obok , zresztą z Continentalu też, następne 10 , dużo ludzi wychodzi z kijkami
Sabe kapiel czterokomorowa to jest na kończyny dole i górne..tak mi sie wydaję..ciesze sie że masz towarzystwo do wszystkiego
pozdrawiam...jedna z Mamusiek