Są jeszcze wolne miejsca w "Poczekalni na 2020".
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
Ania52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 lis 2016 17:48
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
- delfin
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 cze 2009 22:58
- Staż sanatoryjny: 10
Ale po 24 miesiącach doczekałam się weryfikacji!!!
Na weryfikacji Duszniki albo Kudowa(ciesze się bo ani tu ani tu nie byłam) no i teraz dalsze oczekiwanie....
-
Ania52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 lis 2016 17:48
- Staż sanatoryjny: 6
Cieszę się razem z Tobą.W Dusznikach byłam ale w 2006r.,wtedy jeszcze nie było basenu. Zabiegi były super,m/i zalecono mi kąpiel igliwiową. Wspaniała rzecz.Weryfikacja po 24 miesiącach,to pozostało Ci jeszcze 10 miesięcy czekania,ale najważniejsze,że już wiesz dokąd pojedziesz.delfin pisze: 01 lut 2019 19:51 Dawno tu nie pisałam bo kolejka mi się ślimaczyła...
Ale po 24 miesiącach doczekałam się weryfikacji!!!
Na weryfikacji Duszniki albo Kudowa(ciesze się bo ani tu ani tu nie byłam) no i teraz dalsze oczekiwanie....
Pozdrawiam Oczekujących.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ŚLĄSKI - NFZ kolejka u reumatyków...
Jedna rzecz mnie zastanawia.
Podczas weryfikacji dowiedziałem się, że balneolog zaakceptował moją prośbę o miejscowość o charakterze "górskim".
Niedawno sprawdziłem na stronie śląskiego funduszu - dziwne, ale tej miejscowości nie ma w wykazie do których kieruje tenże fundusz z tytułu reumatyzmu ( narządy ruchu ).
Zatem albo pani z rejestracji nie podała mi prawdziwej nazwy albo strona funduszu jest nie zaktualizowana bo np. kurort ten został niedawno zakontraktowany a wykaz nie został zaktualizowany.
Przy obecnej tendencji "spadania numerków" całej prawdy dowiem się za jakieś 3 - 4 miesiące.
Pozdrawiam kolejkowiczki i kolejkowiczów.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ŚLĄSKI - NFZ kolejka - przewidywalność
Do niedawna info o skierowaniu pojawiało się w okienku na ca 3 tygodnie przed wyjazdem.
Po tygodniu przychodziły papiery do domu.
Teraz może być wcześniej...
Oby...