Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aniag z pewnością byłoby miło ale dopiero 12 lipca wróciłam z sanatorium
Teraz muszę odczekać 12 miesięcy by znowu złożyć wniosek
Jednak spróbuję w tym miesiącu, może się uda
Pozdrawiam
Wiem Princi, niestety w Śląskim dopiero po 12 miesiącach - koszmar
Doliczając do tego 30-32 miesiące oczekiwań robi się ich 40 !!!
Heh i lecz się tu człowieku
Wielkopolski też nie jest zły 17 miesięcy.Ale do końca nie rozumiem terminu składania wniosku po pobycie w sanatorium ,Gdy zadzwoniłam i się spytałam pani kiedy można składać WNIOSEK powiedziała 12 miesięcy od ostatniego pobytu .Ale gdy złożysz prędzej dokładając nowy papierek np.rezonans,tomograf .Wielkopolski przyjmuje wniosek prędzej .I ja jestem tego przykładem .Bo tak zrobiłam składając wniosek .Pozdrawiam ...B...
Zachodniopomorski NFZ - kiedy po powrocie z sanatorium zadzwoniłam i zapytalam kiedy moge składac kolejny wniosek dostałam odpowiedź, że 7 miesięcy musi minąć. Kiedy po kolejnym powrocie z sanatorium zapytałam o to samo mailowo dostałam odpowiedź "Nie ma przepisu regulującego częstotliwość wystawiana skierowań na leczenie uzdrowiskowe, nie mniej jednak lekarz leczący powinien uzasadnić celowość wystawienia następnego skierowania np. jaki wpływ na stan zdrowia miała przebyta kuracja w uzdrowisku" - to tyle. złozyliśmy wniosek po pól roku od powrotu, mamy juz potwierdzony przydział, czekamy w kolejce na wyznaczenie miejsca i terminu.
Pozdrawiam