Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Jak tylko powiedziałem o tym czerwonym junaku który tam stoi i czeka..... ej te dziewczyny szybko odgadły.
Na mapach Google w galerii zdjęć między kotletami stoją te motorki i ten czerwony Junak z przyczepką.
Ty się jettp nie śmiej miłe wspomnienia mam związane z junakiem
Mąż,wtedy jeszcze chłopak,miał hopla na punkcie tego sprzętu ......oj miał zryw ....o junaku mówię
...ale czerwony nie był
Masz rację Nutko, Junak to była świetna maszyna, tylko droga i mogłem tylko o nim pomarzyć. Osobiście to czułem wiatr we włosach na SHL-ce. Ale to były czasy , teraz to i włosy nie został y