Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
1. płaczą w pozostałych regionach, że małe spadki - takie w ogóle...
2. płaczą w mazowieckim ( Felicja ) i śląskim ( Darek ) że ograniczają poszpitalne...
A w śląskim funduszu szaleje ekspres przydziałów...
Zabrali innym regionom aby wyrównać ?
Nie użalam się na .
Stwierdzam jedynie FAKTY ,że od bodajże 3 kwartału 2018 nastąpiło mocne sito WERYFIKACJI wniosków na leczenie ;
Szpitalne leczenie uzdrowiskowe .
Choc wg często przytaczanych to właśnie w ten sposób i dla Tych powinno być takowe leczenie jako KONTYNUACJA po szpitalnego.
Nie mam zamiaru wkładać kija w mrowisko bo dochodzi w tym Kraju do poniekąd małej Hipokryzji
Pacjent czeka na Kontynuację leczenia 4 lata w międzyczasie Lekarz potwierdza że wnioskodawca Zyje i Czeka.
Właściwe efekty co można wyczytać w podręcznikach uzyskuje się w max krótkim czasie po lub stosując cykliczne w odstepach max 12 miesięcznych.
Może powinno się przeglądnąć wnioski dotyczące Prewencji i Rehabilitacji seniorów na wzór niemiecki .
Każdy senior otrzymuje Voucher od ZUS na kwotę X i samodzielnie wykorzystuje w ośrodkach Rehabilitacyjnych w wymiarze do 14 dni w roku .
Automatycznie rozładowało by kolejki do Sanatoriów
jacky6 pisze: 12 lut 2019 23:15
1. płaczą w pozostałych regionach, że małe spadki - takie w ogóle...
2. płaczą w mazowieckim ( Felicja ) i śląskim ( Darek ) że ograniczają poszpitalne...
A w śląskim funduszu szaleje ekspres przydziałów...
Zabrali innym regionom aby wyrównać ?
Już wkrótce dowiemy się prawdy ...
Jacky nie wypowiadaj się w moim imieniu,nie upoważniłam ciebie do tego.
A jeszcze dowolna interpretacja mojej wypowiedzi w twoim stylu jest nie do przyjęcia. Zapewniam również że czasy zabierania innym regionom,żeby dać Śląskowi minęły mam nadzieję bezpowrotnie. Mój nick to Felice co znaczy szczęśliwa i nikt nie dał tobie zgody do jego zmiany.
Uderz w stół odezwą się nożyce.
Powoływanie się na czyjeś publiczne wypowiedzi nie wymaga autoryzacji.
Publikowanie swoich opinii nie oznacza interpretacji innych wypowiedzi.
Co i tak nie zmienia faktu nadzwyczajnego przyspieszenia sanatoryjnego intercity w regionie śląskim przy równoczesnym opóźnieniu w regionach cieszących się do tej pory znacząco szybkim pozyskiwaniu biletów na kurację.
Cóż - zjawisko znane - żeby dać jednym należy odebrać drugim jako, że z próżnego nie udało się nawet nalać Salomonowi.
Dla szczęśliwych na tym łez padole.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Dziś od rana mamy 17 luty.
Wniosek na terenie woj.śląskiego dotarły juz skierowania wystawione w Walentynki .
Pytanie może dziwne Ale na jaki termin Sląski NFZ wysyła zaproszenia .
Czy pojawia się juz ..Maj bądź Czerwiec 2019 roku ?
Ty mnie nie strasz bo spodziewam się skierowania w II giej połowie kwietnia przeliczając wg ostatnich notowań giełdy kolejowej monitorowanej w okienku śląskiej nfz...
Ale w ostatnich dwóch dniach jakby ktoś posypał piasku w panewki tegoż funduszu.
Zobaczymy już jutro czy to był wypadek przy pracy ...
Oznacza to codzienne oglądanie co powiedział "Miś w okienku"...
Witajcie,
jestem w ciężkim szoku jak dziś weszłam sprawdzić kolejkę okazało się, że przede mną jest zaledwie 16828 osób. Cóż za szaleństwo. Coś za szybko się to posuwa...
Natiic, dla jednych za szybko,dla drugich za wolno.Jedni chcą wyjechać w okresie letnim, inni(ja) czekają na weryfikacje.Mój aktualny numer 42893.
Życzę miłego dnia bez smogu.
Dzień dobry,
dawno nie sprawdzałem tych numerków i rzeczywiście trochę to pojechało…Natiic to kiedy przewidujesz wyjazd ? Moje cyferki wyglądają dość podobnie.….
Pozdrawiam
manus