Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wchodzi kobieta do księgarni i pyta sprzedawczyni:
- Czy dostanę książkę "Mężczyzna idealny"?
- Nie, proszę pani, działu science-fiction nie prowadzimy.
Policjant zatrzymuje kierowcę za przekroczenie prędkości...
- Poproszę prawo jazdy...
- Niestety, nie mam prawa jazdy. Zabrano mi uprawnienia już 5 lat temu.
- Dowód rejestracyjny poproszę...
- Nie mam. To nie jest mój samochód, jest kradziony.
- Samochód jest kradziony?!
- Dokładnie, ale prawdę mówiąc - chyba widziałem dowód rejestracyjny w schowku, kiedy chowałem tam pistolet...
- Ma pan pistolet w schowku?!
- No tak. Tam go włożyłem, po tym jak zastrzeliłem właścicielkę tego samochodu i schowałem ciało w bagażniku.
- W bagażniku jest CIAŁO?!!
- No przecież mówię...
W tym momencie policjant zawiadamia komendę. Po 5 minutach antyterroryści otaczają samochód. Dowodzący akcją podchodzi do kierowcy.
- Prawo jazdy poproszę...
- Proszę bardzo - kierowca pokazuje jak najbardziej ważne prawo jazdy.
- Czyj to samochód? - pyta komendant.
- Mój. Proszę, oto dowód rejestracyjny.
- Proszę wolno otworzyć schowek i nie dotykać schowanej tam broni...
- Proszę bardzo, ale nie ma tam żadnej broni.
- Proszę otworzyć bagażnik i pokazać leżące w nim ciało.
- No problem, ale jakie ciało?!
- Zaraz, zaraz! - mówi kompletnie zdezorientowany policjant. - Kolega który pana zatrzymał powiedział, że nie ma pan prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego, samochód jest kradziony, w schowku jest broń, a w bagażniku ciało...
- He, he! - odpowiedział kierowca. A może jeszcze panu powiedział, że przekroczyłem prędkość?
Postanowiłem dać anons taki do dziennika-
odpowiednio duży,
by uwagę skupiał:
CHCĘ ZOSTAĆ PORZĄDNYM
CZŁOWIEKIEM-
POSZUKUJE WSPÓLNIKA.
Sam się nie będę wygłupiał!
Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej
jakości. Dobra... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp.
utensylia kuchenne. Sprawdź, czy na pewno whisky jest taka jak trzeba...
by być tego pewnym, nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to
tylko możliwe.Powtórz operację.Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę,dodaj łyżeszke sukru i ubijaj dalej.W międzyczasie sprawdź, czy whisky jest na pewno taka, jak czeba.Njlepiej szklaneczke. Otfórz drugą butelkie, jeźli czeba.Wszuś do mniski dwa jajki, obje szklanki z owosami i upijaj je mikserem.Sprawś jakoź wiski, żepy pootem gośie nie mufili, sze jest trojonca.Wszuś do miszki szyśką sul, jaką masz w domu czy so tam masz, szyskojedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz!Fypij skok sytrynnmowy.Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem, fszystko jedno i frzudź monki iletam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka,saw ko na 350 stofni, saaamknij źwiszki.Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaś
Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej
jakości. Dobra... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp.
utensylia kuchenne. Sprawdź, czy na pewno whisky jest taka jak trzeba...
by być tego pewnym, nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to
tylko możliwe.Powtórz operację.Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę,dodaj łyżeszke sukru i ubijaj dalej.W międzyczasie sprawdź, czy whisky jest na pewno taka, jak czeba.Njlepiej szklaneczke. Otfórz drugą butelkie, jeźli czeba.Wszuś do mniski dwa jajki, obje szklanki z owosami i upijaj je mikserem.Sprawś jakoź wiski, żepy pootem gośie nie mufili, sze jest trojonca.Wszuś do miszki szyśką sul, jaką masz w domu czy so tam masz, szyskojedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz!Fypij skok sytrynnmowy.Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem, fszystko jedno i frzudź monki iletam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka,saw ko na 350 stofni, saaamknij źwiszki.Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaś
10 DDW
ależ się spłakałam czytając Twój post
Qrde, chyba nie będę próbowała tego przepisu
Mogę nie zdzierżyć tela wisky
Spotykają się dwie przyjaciolki,co tam u Ciebie słychać pyta jedna, no wiesz mówi druga, wszystko dobrze tylko nie mogę nauczyć męża porządku, a co on takiego robi, widzisz za każdym razem kładzie portfel w inne miejsce.