Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po dwudniowym zastoju przełożono wajchę w śląskim pociągu.
Rok temu średnia miesięczna wynosiła ca 3500 numerków, w ostatnich kilku miesiącach przekracza 5500 zbliżając się znacznie do 6000.
Oglądałem ostatnio kuferek.
Jednak wolałbym ździebko później bo szykuje mi się dobry polar odkurzyć a raczej wyprać.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Powiedziano mi w okienku POZ ale zwątpiłem, jak spojrzałem na listę kurortów do których kieruje śląski na reumatologię.
Nie ma tam tego kurortu.
Więc albo panienka ( w wieku przedemerytalnym ) z okienka się machnęła albo strona www śląskiego funduszu nie została poddana weryfikacji po zakontraktowaniu na rok 2019.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Liste miejscowości gdzie leczą choroby układu oddechowego znam, bardziej chodziło mi o uzdrowiska z którymi śląski nfz podpisał umowy na 2019.
Czyżby wysyłali do wszystkich miejscowości które wymieniłeś?
manus pisze: 19 lut 2019 12:32
Dzień dobry,
dawno nie sprawdzałem tych numerków i rzeczywiście trochę to pojechało…Natiic to kiedy przewidujesz wyjazd ? Moje cyferki wyglądają dość podobnie.….
Pozdrawiam
manus
Manus jeszcze nie tak dawno obstawiałam czerwiec - wrzesień ale teraz to już nie wiem jak mam się zapatrywać