NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Post autor: forumowicz »

"Dla prawdziwego mężczyzny łzy kobiety powinny być największą porażką"
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, a jak to są łzy....szczęscia :?: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

"Dlatego, że sprawia, że jestem lepszym człowiekiem. Dlatego, że nie czyni z siebie jedynego powodu, aby wstać z łóżka, ale pokazuje mi ich miliony. Dlatego, że przy nim głębiej się oddycha, głośniej śmieje a wszystko lepiej smakuje. Dlatego, że oddzwania, daje mi kwiaty bez powodu i wysyła głupie wiadomości. Dlatego, że pozwala mi czasem marudzić i się spóźniać. Dlatego, że daje mi przestrzeń i poczucie bezpieczeństwa jednoczenie. Dlatego, że patrzy na mnie tak jak nikt nigdy wcześniej na mnie nie patrzył i przede wszystkim dlatego, że bez niego moje życie nie było by kompletnie moje. Dlatego kocham właśnie jego...!! "Prawdziwy czy wymarzony :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Statystyka o nas:

Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z ust przeszło do żołądka
Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg
Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3
Udo jest tak twarde jak cement
Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny
Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii
Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny
Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy
Kobiety już dawno przeczytały ten tekst
Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk

;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, znowu piszecie Szanowne Koleżanki takie teksty po których nie wiadomo co napisać - mam cichą nadzieję że nie chcecie Nas wprawić w zakłopotanie, bo z kim będziecie wtedy rozmawiać w tym temacie :?: , będzie to tylko wymiana Waszych poglądów bez Naszego udziału, pozdrawiam :oops: :oops: :oops:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Młodzi mężczyźni są bardziej odważni, chętniej eksperymetują. Często wierzą w miłość, w to że nigdy ona nie przeminie, a po ślubie będzie jeszcze wspanialej niż podczas okresu narzeczeństwa. Mówią czułe słowa, prawią komplementy, które zazwyczają są prawdą albo tylko nieznacznie od niej odbiegają.

Mężczyźni po 30-ce są zupełnie inni. Często mają oni już za sobą kilka związków – czasami nawet małżeńskich. Nie szukają uczucia, przestali wierzyć w miłość. Pragną partnerstwa, sexu bez zobowiązań i dyskrecji. Prawią komplementy, mówią czułe słowa, kokietują…ale robią to w zupełni inny sposób niż jeszcze kilka lat temu jako 20-latkowie. W sposobie ich mówienia i zachowania widać pewne doświadczenie. Wypowiadane przez nich ciepłe słowa często mają niewiele wspólnego z prawdą. Wiedzą co lubią słyszeć kobiety i to im mówią. Umieją kokietować, zachowują się jak dżentelmeni – prawie jak rycerze. Chętnie otwierają drzwi, podają płaszcz, całują w dłoń podczas przywitania i na pożegnanie. Jeżeli poczują, że posunęli się za daleko potrafią przeprosić i zapewnić, że nigdy więcej się to nie powtórzy. Są ostrożni i posuwają się do przodu nieco wolniej niż 20-latkowie. Jednak w przeciwieństwie do tych drugich szybciej osiągają cel.
forumowicz

andrzej1955 pisze:Witam, a jak to są łzy....szczęscia :?: :oops: :oops:
Jeżeli mężczyzna płacze to jest najcudowniejszy płacz,to jest najszczęśliwszy człowiek ...bo my kobietki czesto płaczemy...mężczyżni płaczą rzadko i ze szczęścia.Dajmy im popłakać :) :) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Tamara Kalinowska - Kiedy kobieta płacze - YouTube
forumowicz

Margot niech kobieta nie płacze...niech kocha ...niech tęskni niech daje samą siebie taką :) jaka jest ,po prostu.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Facet nie może płakać bo kobieta poczuje się niepewnie on musi być silny wtedy jest oparciem 8-)
Zablokowany