Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję bardzo Wszystkim za kwiatki ,życzenia i gratulacje. Jetem tu dla Was z Wami i dla siebie również, oprócz śmiechu i zabawy są tu wspaniałe tematy które wzbogacają moja wiedzę,pomagają w co dziennym życiu i ułatwiają życie.DZIĘKUJĘ
Witam,dużo słońca,świeżego powietrza i dotleniania-polecam dobrze wpływa na krwiobieg i myślenie,nie dość że na zewnątrz pięknie świeci to tutaj przybywa też tego blasku chyba jakaś ...słoneczna ..epidemia GRATULACJE Dziunia
andrzej1955 pisze:Witam,dużo słońca,świeżego powietrza i dotleniania-polecam dobrze wpływa na krwiobieg i myślenie,nie dość że na zewnątrz pięknie świeci to tutaj przybywa też tego blasku chyba jakaś ...słoneczna ..epidemia GRATULACJE Dziunia
Toć to wiosna Słonko musi świecić im mocniej tym lepiej
andrzej1955 pisze:Witam,dużo słońca,świeżego powietrza i dotleniania-polecam dobrze wpływa na krwiobieg i myślenie,nie dość że na zewnątrz pięknie świeci to tutaj przybywa też tego blasku chyba jakaś ...słoneczna ..epidemia GRATULACJE Dziunia
To chyba nieźle....gorzej by było gdyby to była epidemia burzowa.....mamy ją chyba już za sobą.Niech lepiej świecą sloneczka.
Słonecznie dziękuję wszystkim,bez wyliczania ,aby nikogo nie pominąć Bardzo mi milo ze aż tyle osób zainteresowało moje słoneczko.Oby świeciło przyjaźnie i pomocnie dla wszystkich forumowiczów