NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: kolejka do sanatorium

Post autor: violet58 »

Na dziś ... 31215.... :) :D :lol: - byle do lata 2017 roku
Pozdrawiam, nie mniej serdecznie.
figus
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2016 12:47
Staż sanatoryjny: 6

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: figus »

Opuszczam nareszcie ten niemrawo jadący pociąg i 17 listopada po 21 miesiącach i dwóch tygodniach oczekiwania wysiadam na stacji Polanica Zdrój sanatorium Stary Zdrój. Żegnam i pozdrawiam pozostałych uczestników podróży.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Właśnie dzisiaj po weryfikacji udało mi się powrócić w kolejkę oczekujących na wyznaczenie miejsca i terminu wyjazdu :D :D więc od jutra zaczynam oporowo dzwonić po jakiś ciekawy zwrot :lol:
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ania1701 »

Ja od kilku dni powróciłam w kolejkę po weryfikacji, 20 m-c oczekiwania. Bardzo powoli spadają nr :( .
Pozdrawiam oczekujących :)
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

ilem pisze:Właśnie dzisiaj po weryfikacji udało mi się powrócić w kolejkę oczekujących na wyznaczenie miejsca i terminu wyjazdu :D :D więc od jutra zaczynam oporowo dzwonić po jakiś ciekawy zwrot :lol:
Udalo sie coś wydzwonić ze zwrotow? Ja mam 41 156 nr po 7 miesiącach oczekiwania. Latem bardzo slabo w naszym województwie spadały. Teraz trochę lepiej , ale i tak kolejka z roku na rok się wydłuża.
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
szron57
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2016 07:06
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: szron57 »

Wpisuje się dg łodzkiej kolejki oczekujących , ale man ponad 51 tysiące ;) ,to muszę cierpliwie czekać :) m też alternatywę właśnie minęło mi 18 msc od ostatniego pobytu ;) ale poczekam do lata :) Pozdrawiam wszystkich miło :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55

Post autor: Bozena321 »

Od 14 maja 2015 roku czekam na przydział do sanatorium i wtedy był to numer ponad 49000. Dzisiaj mam numer 5882 :lol: więc zadzwoniłam do NFZ i zapytałam na kiedy planują mój wyjazd=kwiecień, albo maj. Wygląda na to, że 2 lata oczekiwania. A jak będzie to czas pokaże.
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

Bożenko ja rok po Tobie złożyłam i mialam nr ponad 53 tys. Dziś mam 40 tys :( Czas z roku na rok się wydłuża.. ale trudno, czekamy :D
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witam .Składałam w grudniu 2015 r ,i ponoć termin wyjazdu ma przypaść na przełom sierpnia i września.Dzisiaj dzwoniłam o zwroty i tylko jeden świąteczny.Na styczeń jeszcze nic nie ma :(
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59

Post autor: ania1701 »

Witajcie Kochani :kwiat:
U mnie nr spadają w ostatnich dniach bardzo szybko , ok 300 - 400 dziennie, sama jestem w szoku. Obecnie nr ok 3700. Jak tak dalej pójdzie, niedługo pewnie pojawi się inf o terminie.
Choć obecnie wolałabym jeszcze poczekać, ponieważ dopiero co wróciłam z prywatnego nie planowanego pobytu z Górnika Iwonicz Zdrój (10 dni) i na razie dosyć mam zimy. Tam oczywiście zima w pełni , mróz, śnieg. Do Krakowiaka to cała wyprawa w taką pogodę ,niewiele osób od nas tam gościło, więc albo dance na miejscu, bliżej Glorietta lub Zdrojowa.

Bożenko321 przy takim tempie spadających nr sądzę, że wyjazd będzie w Twoim przypadku również szybciej ;)

Pozdrawiam wszystkich oczekujących :kwiat:
ODPOWIEDZ