"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Fanzusu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2016 02:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: Fanzusu »

Od kwietnia cisza. Chyba nikt żywy stamtąd nie wyjechał... Albo wszyscy oślepli i nie mogą już klikać w klawiaturę. Słyszałem, że ruski spirytus może odebrać wzrok. A ja chciałbym się dowiedzieć, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport? Może jednak ktoś przeżył pobyt w sanatorium w Augustowie i się odezwie??? ;)
Do Augustowa wybieram się 08.10 z Radzynia Podlaskiego i mam wolne miejsce w aucie.
krysiaczekr
Na forum od: 04 lis 2016 21:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krysiaczekr »

Ewelina1235 pisze:to piszcie wiecej jak było i co straciłam przekładajac wyjazd
I dobrze zrobiłaś że nie przyjechałaś - Ja przyjechałam i po chamskim postępowaniu Pani Falkowskiej wyjechałam - chciała zrobić z mojej osoby debilkę i osobę niezrównoważoną psychicznie
fasola321
Na forum od: 22 sty 2017 20:46
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: fasola321 »

Witam. Wybieram sie do sanatorium do Augustowa do Pałac na wodzie w dniu 19.02 poszukuje transport z Radzynia Podl lub okolice dołoze sie oczywiscie do paliwa zajnteresowanym podaje nr tel []
Zablokowany