Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeanick58 pisze: 24 mar 2025 18:17
Wieniec-Zdrój - 02.07-23.07... nie mam samochodu, jadę pociągami a na miejscu jest stadnina koni i wyporzyczalnia rowerów
Czy to zdarza się często, że skierowanie dostaje się z 3 miesięcznym wyprzedzeniem ?? Pierwszy raz słyszę .Swoją drogą byłam w Wieńcu -
Jutrzence zimą. Nuda ale warunki mieszkaniowe "pałacowe". Zabiegi - ok, wyżywienie - średnie.
Dzięki za info. Jestem zwolennikiem spokoju, ale jak trafi się fajna "ekipa" gotowa na eskapady i działanie w naturze to ja się piszę.
Pozdrawiam, Janek
Dzisiaj już jestem w dołkach startowych ....1050 to lada chwila, jeszcze w tym miesiącu pewnie ,dostanę skierowanie
Zżera mnie ciekawość. To jest loteria
julinka601 pisze: 10 kwie 2025 18:36
Dzisiaj już jestem w dołkach startowych ....1050 to lada chwila, jeszcze w tym miesiącu pewnie ,dostanę skierowanie
Zżera mnie ciekawość. To jest loteria
aniutka44 » czw 10 kwie 2025, 19:30
Mnie też. Mam 840
W przyszłym tygodniu dostaniemy. Zobaczymy z jakim terminem wyjazdu
Ja codziennie sprawdzam .Dzisiaj 2110 Pochwalcie się jak dostaniecie
Aniutka i ciekawe dokąd Ja już jestem 750 !
To juz tuż,tuż. Chciałabym wiedzieć bo mamjakies plany wyjazdowe i boję się żeby się nie zdublowało z sanatorium.