Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajnie by było ale ta praca i to uwikłanie w urlop .... Dzwonić to i mogę, ale jechac teraz nie moge.
Kiedyś, poprzednim razem w kolejce dzwoniłam po zwrot ale go nie wydzwoniłam. Chciałam dwa w góry - nie było. Odczekałam swoje i pojechałam.
Bogutka
Witajcie Poszłam dzisiaj na polowanie i wiecie co upolowałam
Sanatorium uzdrowiskowe SAN w Kołobrzegu od 7-28 kwietnia.
Myslę , sądząc po opiniach że to dobry strzał.Zobaczymy na miejscu.
Pani która mnie załatwiała przez telefon wydała się bardzo sympatyczna i kontaktowa.
Teraz tylko szykować się i pakować.
Wynika że warto dzwonić
San? Kołobrzeg? Jedne z lepszych potańcówek..A i warunki są super w Sanie,no i termin..fiu,fiu...Gratulacje.
A ja znikam pod koniec maja na 3 tygodnie do Łeby...
Prze dziki przypadek załapałem się na turnus rehabilitacyjny.