HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Z samego rana pojechali my do tyj pirońskiej Silesi dobrze że momy blisko to mogli my sie iść do tego Tesco bo rzech dostoł Socjal a i Babcia tyż całe 200 złotych zakupów za to możno zrobić od ..pierona.
jak już ech zapakowoł te zakupy to po 10 jak otwarli te markety musioł żech łazić i żech jej uciekł i poszol żech tak sprawdzić sie jakoś linijka totka i ta Frela wele tych ekskluzywnych Samochodów Pado mi ,że bardzo jej miło i sa wygrane.
LUDZIE pirwszy roz żech coś Wygroł
miołzech trójka w totolotka byłech tak blisko zabraklo mi tylko 3 cyfry do 6 - szczynśliwy zech był
Ta pani mi placiła a jo w bajtliku patrza sie i mom jeszcze jedyn kupon a tam była trefiona 4 i WYGRANO zaś 248 złotych
LUDKOWIE jo mom szczynsie aż mi ciśnienie sie podnioslo az tyn pieroński gizd z Zabrzo do mnie zdonił bo ..Panie Darku co z Panem JEST bo urzadzenie jest pobudzone i czy podsylac Karetke
Jo im padom ze wszystko dobrze i zech wygroł w totka łoni ze myśeli ze coś gorszego
A z sie drodzy Mili boja co by to bylo jak bych trefil ta 6 a już żech był blisko ,ale musza kończyć bo zbliżo sie po lekku niedzielny łobiod a już wonio po domu ta rolada i ta zolza o kluskach i modry kapuście nie wspomna
No to na razie a na popołednie Życza wom wszystkiego Najjlepszygo i Takiego szczyńści jak jo mioł dziś i samych wygranych co by świnta bylo troszka tońsze
A tyn konsek kołocza z makiem to se weź za darmo - ciepna go -ino łap dobrze co by się nie zmarnował
Jak widza to nie ma za wiele ludków w Hanysowie
Możno na wieczór się łobudzą
Śla Wom buziole !
- Załączniki
-
- images (4).jpg (18.6 KiB) Przejrzano 251 razy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Na Godne Świnta winszuja wszyjskim srogich gyszynkōw ôd Dzieciōntka,
co byście sie niy ôbjedli makōwkami a mŏczkōm i co byście te Boskie Narodzynie przeżyli ze familijōm w uciesze i przōniu,
a na Bezrok co by Wōm sie darziło jak nigdy.