Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry Bardzo słoneczko,słoneczko....tak jak w Kołobrzegu -2, ale cieplutko.
Ach ta matematyka margot ,nigdy jej nie zrozumiem minus i minus daje plus
to w życiu jak na jednym koncie minus i na drugim koncie minus to portfel powinien być pełny
Pozdrawiam Bunia
Buniu ja też matematyki nie rozumiem , ale złączyłam dwa patyczki i tak mi wyszło , a przy minusowych kontach to chyba jedyne wyśjcie znaleźć 3 konto plusikowe i wtedy shoping - pełnia szczęścia