Szczawno Zdrój 27.03- 17.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 13:10
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Szczawno Zdrój 27.03- 17.04

Post autor: ollalaola »

Mam nadzieje,ze bedzie wspaniale i z korzyscia dla zdrowia przede wszystkim :)
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Termin wyjazdu jakby juz "za pasem". czas pomysleć o tym , co zabrac, bo pogoda szykuje sie taka jak to zwykle o tej porze roku. Widze, że Szczawno jest jakby mniej popularne,ale może tylko wsród forumowiczów.
W kazdym razie, ja juz mam zapalnowana podróz i od 27-ego kuuracja.
Pozdrawiam wszystkich.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Ola ;) To tak zawsze na forum niema nikogo a na miejscu sporo kuracjuszy ....Walizki zapewne już spakowane....życzę Ci Olu miłego odpoczynku i towarzystwa ...nie zapomnij o aparacie fotograficznym....pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
zuzia_kedziorek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2015 15:13
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zuzia_kedziorek »

Hejo, ja wróciłam 3 dni temu ze Szczawna, pogoda przepiękna, żałowaliśmy w większości że już musimy odjeżdżać. Ja byłam w domu Zdrojowym, tam tez miałam zabiegi ( byłam z ZUS-u i tylko tam mieliśmy zabiegi). Reszta kuracjuszy miała zabiegi w domu przyrodoleczniczym, miłe miejsce, czyściutko i widać że dbają o to wszystko. Rehabilitanci świetni. Jeśli chodzi o wolne spędzanie czasu hmmmm wieczorki taneczne w Młynie Astorze czy Legendzie. Spacerki po parku, polecam Stadnine Dworzysko ( niedaleko). Klimatyczne spacerki polecam jak już będzie ciemno, pięknie wygląda wtedy deptak. A na szarlotkę z bitą śmietaną i lodami koniecznie trzeba wstąpić do Bohemy na deptaku :)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zuzia ;) Jak to miło czyta się pozytywne opinie na temat kurortu...Ja również miałam zaszczyt tam gościć kilka razy ostatnim razem byłam w 2013 na jesień było piękna złota polska jesień...Ale na szarlotkę chodziliśmy do Legendy tam nam lepiej smakowała niż na deptaku ...A Dworzysko już czynne jak ostatnim razem byłam trwał remont...I czy konie są...ciesze się że miałaś wspaniały i udany wypoczynek...pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Olu też życzę Ci ładnej pogody a później cudownych wspomnień co będzie znaczyło że wyjazd był udany :) A opinie jak widzisz ostatnio same dobre :) Pozdrawiam
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jestem pozytywnie nastawiona, kilka dni temu urodził mi się szczęśliwie wnuk, więc nie będę miała stresu związanego z tym wydarzeniem.
Podróż zapowiada się w miłym towarzystwie, co prawda dopiero od Wrocławia, ale to już dużo, więc jutro pakuję walizkę i jadę :)
Dziękuje Wam wszystkim za opinie i wpisy na temat sanatorium i miejscowości. Teraz wszystkie je zweryfikuję...osobiście.
Pozdrawiam :)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ola no to gratulacje :lol: wnuk to wspaniała nowina :) niech się chowa zdrowo i rośnie na wspaniałego człowieka :) :) :) ja mam wnuki i wiem jaka to radość....jeszcze raz gratulacje :) A ty się kuruj i zbierz siły by po powrocie bawić rozpieszczać wnusia.... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzieki, serdecznie dziekuje, a te 3 tygodnie wykorzystam maksymalnie. Dzis juz w trakcie pakowania ,a rano wyjazd.
Pozdrawiam i zycze wesołych Świat
ODPOWIEDZ