Wyjazd z PEFRON-u
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Re: Wyjazd z PEFRON-u
Witam wszystkich Forumowiczów!!! Ja w tym roku postanowiłam także zawalczyć o dofinansowanie z PEFRON-u.Zgadnijcie o której godzinie ustawił sie w kolejce do złożenia wniosku 2 stycznia 2015r pierwszy niepełnosprawny???? O 3,00 godzinie, nie wiem w nocy, czy to już rano???!!! Ja byłam o 6.30 i mój numer złożenia wniosku - 46!!! Ponoć pieniążki już są,ale jeszcze nie ma decyzji , kto dostąpi takiej łaski???!!! W pierwszej kolejności w Piotrkowie Tryb. dzieci i ci, którzy jeszcze nigdy nie korzystali z dofinansowania. Ja korzystałam 8 lat temu. Czy dostanę - oto wielka niewiadoma!!!
Aha, napiszcie, proszę, co to za novum te turnusy z dofinansowaniem ze środków unijnych????? Jak mozna się o nie starać??? To tak na przyszłość. Teraz pewnie już za póżno. Pozdrawiam . 
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Witam.!!! Musze się pochwalić. Właśnie dzisiaj dostałam pismo z Centrum pomocy Rodzinie, jest!! jest!!! dofinansowanie do turnusu rehabilitacyjnego!!!
Mówiąc szczerze nie spodziewałam się ,że się uda!!!! Teraz tylko wybrać sanatorium i termin!!!! Myślę o Szczawnicy i Hutniku, ale jeszcze się nie zdecydowałam. A jak w innych częściach kraju??? Są już decyzje o dofinansowaniu turnusów,czy tylko u nas tak szybko.??? 
Ale u Nas do znaczy gdzie Małgosiu?.....bo nie określiłaś nawet województwa?!Pozdrawiam 
Małgosia69.....Nawet fajne miejsce....obejrzałam....też jestem w trakcie wyszukiwania ośrodka ..choć planuję koniec maja a czerwiec..więc tam patrzyłam bardziej Kołobrzeg albo Świnoujście....Choć góry też są piękne....Ostatnio w maju byłam w Polańczyku..więc urok Bieszczad nie do opisania....Więc teraz mam mętlik w głowie i może też ,,rzucę się'' na Szczawnicę.