Gwarek Goczałkowice zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

eksmisja z sanatorium :-)

Post autor: jacky6 »

roxy pisze:A założycielka tematu przepadła w czeluściach internetu:)))
znakiem tego Panie Dziejku - matka założycielka spłonęła wstydem za staruszków ...
cóż, dziadek przyjechał z kulami i chciał sobie postrzelać ...
wtedy zaś okazało się, że nie tylko Pan Bóg kule nosi :-)

samo życie i już ...

:mrgreen: :ugeek:
Pola46
Na forum od: 28 cze 2015 16:12

Re: Gwarek Goczałkowice zdrój

Post autor: Pola46 »

Byłam w tym sanatorium w 2012 roku. To był jeden wielki koszmar. Personel niegrzeczny, niedostępny. Każda prośba ignorowana. Jedzenie makabryczne. Kuracjusza traktowano jak zło konieczne. Niedawno wróciłam z innego sanatorium, gdzie było totalne przeciwieństwo Gwarka w Goczałkowicach. Grzecznie, miło, smacznie. Przecież z tej samej puli było płacone, a mogło być inaczej. Absolutnie nie polecam Gwarka w Goczałkowicach. Wszędzie byle nie tam.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Gwarek Goczałkowice Zdrój

Post autor: jacky6 »

Pola46 pisze:Byłam w tym sanatorium w 2012 roku. To był jeden wielki koszmar. Personel niegrzeczny, niedostępny. Każda prośba ignorowana. Jedzenie makabryczne. Kuracjusza traktowano jak zło konieczne. Niedawno wróciłam z innego sanatorium, gdzie było totalne przeciwieństwo Gwarka w Goczałkowicach. Grzecznie, miło, smacznie. Przecież z tej samej puli było płacone, a mogło być inaczej. Absolutnie nie polecam Gwarka w Goczałkowicach. Wszędzie byle nie tam.
sąsiaduję ( dokładnie w tej chwili ) z Gwarkiem a raczej mam z tamtejszymi kuracjuszami wspólną jadalnię...
zaczyna mi się z każdym dniem coraz bardziej otwierać scyzoryk w kieszeni...
:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Gwarek Goczałkowice zdrój

Post autor: Ramona2 »

Tylko go nie używaj bo zrobisz komuś krzywdę.
Pozdrawiam