Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
MaKa1 pisze:U mnie są komary ,osy ,mszyce,szerszenie.....no i motylki też.....nie mówiąc o uciążliwych kretach i nornicach (może wiecie jak je pogonić )
Krety i nornice: najskuteczniejsze jest zalanie wodą.
Najlepsze co może być to wyjecie wszystkich ubrań z szaf, otworzenie ich i wywietrzenie....ubrań i szafy
Sa teraz najróżniejsze środki zapachowe, które odstraszają mole i inne dziwne robactwo łażące po mieszkaniu
Chyba zle się wyraziłam.Chodzi mi o mole takie spożywcze.
Wyrzuciłam z szafek kuchennych mąki,kasze,makarony itp.zdezynfekowałam szafki....trzymam teraz wszystko w plastikowych pojemnikach.....a to pieroństwo i tak fruwa