Walizka kurierem?
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękowano: 10 razy
Re: Walizka kurierem?
Ps.czy nie lepiej zabierać głos tylko wtedy, jak ma się konkretne informacje.?A takie wpisy niczego nie dają. Przypominasz mi bardzo, ale to bardzo, pewnego trolla z tego forum.Pisał/a wiele, w każdym temacie, nic konkretnego nie wnosząc.
Miłego dnia życzę.
-
forumowicz
Wracając do meritum, na stronie kuriera są stosowne informacje, jest mejl, telefon. Tak jest łatwiej, zapewniam
Również życzę spokojnego dnia.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Narewko trzeba wydrukować,kurier sam już wszystko nalepi i co trzeba zostawi Tobie.Narewka pisze:Zapomniałam jeszcze zapytać, czy trzeba wydrukować kwit dla kuriera i przykleić do walizki? Kuriera zamówię i opłacę przez internet.
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Przez głupotę/niewiedzę kuriera moja walizka nie dotarla do mnie do dziś od 20-go sierpnia.
Dziś miałam ją przez chwilę nawet w domu
Oczywiście zgłosiłam wszystko do centrali i teraz tam debatują, co z tym zrobić..
Piszecie tu, że nie jest ważne, jak walizkę zapakować. Mnie Paniusia w dhl-u poinformowala, że tylko w kartonie, bo inaczej płaci się 3 razy więcej.To jak to jest tak naprawdę?????
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Natomiast jak ja wysyłam to wysyłam pocztą...walizki...za dwie płacę ok 36 zł...i nigdy mi się nie zdarzyło żeby na drugi dzień nie była w domu.
Przykro mi z tego powodu że ciebie to spotkało
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
do 30 kg płacimy 29,90 jesli kurier ma odebrać to +10 zł , oczywiście trzeba zapakować w karton , czyli za walizę ~40 zł jeśli wchodzą w grę jakieś folie wówczas płacimy ponad 100 (Basia napisała) i tyle w temacie , bardzo mozliwe , że ktoś ma jakieś zniżki , ale to jest inna bajka .
Duży minus dla firmy i rozważenie zmiany firmy kurierskiej
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękowano: 10 razy