Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A jak ktoś pisze z dużych liter i obraża kogoś lub oplotkowuje bezczelnie to co? według mnie to tutaj nie ma imion z małymi wyjątkami po pierwsze ,po drugie ja nie zwracam uwagi na to naprawdę ponieważ klawiatura to tylko klawiatura a nie zawsze ma się czas by edytować post lub go poprawiać,ale to jest moje niepokorne zdanie w sprawie postu kolegi Andrzeja.
pozdrawiam tolerancyjnych a własciwie wszystkich ,meczyk dzisiaj mamy
Zachęcam do przeczytania fragmentu książki Który umieściłem w temacie "piękne fragmenty książek przeczytanych "" nic dodać nic ująć treść pasuje tu jak ulał
andrzej1955 pisze:Witam,może to jest brak tolerancji z mojej strony,ale jak widzę wpis zaczynający się z małej litery,braku przywitania przy wejściu do tematu ,itp,brakuje jeszcze pisania imienia też z małej litery-i już mam wyrobione zdanie o jego autorze a może jestem już tak zacofany i nie na tzw.topie Dzień Dobry czy Witam,Pozdrawiam,Przepraszam-czy to już przestaje być stosowane,czy już nie modne Pozdrawiam-niereformowalny w tym względzie-Andrzej
Jedrus ja tez obiecuje poprawe ale tylkotroszke bo ja pisze na slepo a o przeczytaniu tego co napisalam to bez lupki to kiepsciuchno bo mam ja ustawiona pod innym katem do czytania .DZiekuje . prosze , przepraszam -to magiczne slowa a dzisiaj magia juz nie w modzie
A ja Chętny ,chętnie te kamyczki pozbieram na mój skalniak my nie mamy się omijać my mamy być razem ...Wiecie ja czasem wpadnę coś skrobnę i nie znaczy to że kogoś lekceważę ...czasem pogadam z Elcią jak nikt się do mnie nie odzywa ..ja to szanuje ..jestem pod tym względem tolerancyjna ale ogólnie nie
Mam pomysla jak mawial Ferdus Kiepski ,przestanmy sie przekomarzac.Kazdy (prawie) kazdego tutaj akceptuje bo inaczej by nas tu nie bylo, wiec i stoleruje nasze bledy.Jedrus o estetyke zawalczyl i slusznie .Eluniu a te kamyczki to ja zabiore bo skalniak robie a ty masz taki piekny ogrod a ja arboretum
chetny pisze:To ja wrzucę mały kamyczek do ogródka Andrzeja sam się do swoich zasad nie stosuje bo nie raz wita tylko wybrane osoby dziwną kulturę stosuje hmmmmmmmmm a ja witałem i żegnałem się ale jak nikt nie witał mnie ani nie żegnał to i ja przestałem . Tyle w temacie tolerancji albo raczej jej braku .
Witam Chętny-proponuję wejść w panel użytkownika-swój,i sprawdzić swoje wpisy a potem porozmawiamy o kamyczkach i kamykach Pozdrawiam i miłej lektury życzę
Być sobą ... trudna sprawa,
chociaż się bardzo chce
tak wiele robić nie wypada
i mówić ... także nie
wciąż innym coś przeszkadza
niezrozumiały budząc gniew
i każdy coś doradza,
bo niby ... lepiej wie
nikt Cię nie pyta
co Ty czujesz,
czego naprawdę chcesz,
czego do szczęścia potrzebujesz,
co dziś ucieszy Cię,
w nakazy i zakazy uwikłani
próbujemy chronić właśne ja
na siebie tylko zdani
zbudować swych wartości świat
sobą być ... niełatwo
lecz warto się potrudzić
zapalając własne światło
wyróżniać się wśród ludzi.
z netu
andrzej1955 pisze:Witam,może to jest brak tolerancji z mojej strony,ale jak widzę wpis zaczynający się z małej litery,braku przywitania przy wejściu do tematu ,itp,brakuje jeszcze pisania imienia też z małej litery-i już mam wyrobione zdanie o jego autorze a może jestem już tak zacofany i nie na tzw.topie Dzień Dobry czy Witam,Pozdrawiam,Przepraszam-czy to już przestaje być stosowane,czy już nie modne Pozdrawiam-niereformowalny w tym względzie-Andrzej
Mam inne zdanie na ten temat,witam sie tylko pisząc mejla, a pisząc posta?uwazam ze nie ma takiej potrzeby, to jest wymiana myśli.Nie możemy tak szybko wyrabiac sobie zdania o osobie, poz sposobie pisania,TOLERANCJA
Też jest mi przykro ,nie krytykujmy innych bo tak naprawdę nie wiemy czy np stan zdrowia nie ma wpływu na to ,że nasze koleżanki i koledzy forumowi tutaj na NS tak piszą czasami .Pamiętam jak przy wysokim cisnieniu urywał mi się film a z boku wygladało tak jak bym była conajmniej po paru setkach czegoś mocnego.Mój mąż niedawno podpisał dokument ,na stwierdzenie ,że nie powinien był tego podpisac powiedział ...nie wiedziałem co podpisałem.Takie piętno odciska czasami przewlekła choroba,.
Dajcie spokój więc tej krytyce innych jak nie wiecie kto jest po drugiej stronie kompa, ten ktoś ma takie same prawa bycia tutaj i gdzie indziej jak my .