Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
asiulek pisze:Dzień dobry, wyjazd coraz bliżej, a tu nadal cisza. Szkoda, bo miło poznać kogoś przed wyjazdem , jest jeszcze troszkę czasu i mam nadzieję, że jakaś miła osoba się odezwie.....pozdrawiam
Witaj asiulek ciekawy termin Święta w sanatorium jestem ciekawy jak to jest mam nadzieję ze po powrocie opiszesz swoje wrażenia.Ja byłem w Polanicy w 2014 będąc w Dusznikach podobało mi się jechaliśmy tam na kawę i pyszne ciasto fajne kawiarenki czysto i życzę Ci miłego towarzystwa to podstawa podczas pobytu i oczywiście trafionych zabiegów wszystkich
Dziękuję za życzenia, oby wszystkie się spełniły......święta w sanatorium.....no cóż, dla mnie to nowość, zresztą pobyt zimą ? też pierwszy raz jadę o tej porze roku, zawsze wyjeżdżałam latem. Nie chce mi się nawet myśleć o pakowaniu walizki........pozdrawiam i oczywiście, po przyjeździe się odezwę
asiulek ja byłam w święta w sanatorium...i było bardzo uroczyście...wszystko się zmieniło w magiczne dni..i tego Tobie tez życzę...będziesz zadowolona zobaczysz...a z rodziną masz kontakt...telefoniczny...dadzą sobie radę...pozdrawiam
Kaowiec pisze:Jeśli przydział nie odpowiada, zawsze można z niego zrezygnować, chętni czekają w kolejce
A czy ja napisałam, że nie odpowiada????Mówię, że to nowa dla mnie sytuacja......ale wyzwań się nie boję i mam nadzieję, że nie była to uszczypliwość z Twojej strony pozdrawiam
Dziewczynom dziękujesz? A chłopaki, to co? Poza tym jakie to "dziewczyny", te kilkudziesięciolatki?
A komu mam dziękować ? To właśnie one piszą miłe słowa i podtrzymują na duchu. Może i kilkudziesięciolatki , ale młode duchem!!!!!!!!!!!!!!!!! A to najważniejsze......Gdyby panowie się odezwali..........to może im też bym podziękowa...