Polanica- Zdrój, Wielka Pieniawa, turnus 7.12 - 28.12.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Polanica- Zdrój, Wielka Pieniawa, turnus 7.12 - 28.12.

Post autor: asiulek »

tb50 pisze:
asiulek pisze:Dzień dobry, wyjazd coraz bliżej, a tu nadal cisza. Szkoda, bo miło poznać kogoś przed wyjazdem :D , jest jeszcze troszkę czasu i mam nadzieję, że jakaś miła osoba się odezwie.....pozdrawiam :kwiat:
Witaj asiulek ciekawy termin Święta w sanatorium :o jestem ciekawy jak to jest mam nadzieję ze po powrocie opiszesz swoje wrażenia.Ja byłem w Polanicy w 2014 będąc w Dusznikach podobało mi się jechaliśmy tam na kawę i pyszne ciasto ;) fajne kawiarenki czysto i życzę Ci miłego towarzystwa to podstawa podczas pobytu i oczywiście trafionych zabiegów wszystkich :oops: ;) :kwiat:
Dziękuję za życzenia, oby wszystkie się spełniły......święta w sanatorium.....no cóż, dla mnie to nowość, zresztą pobyt zimą ? też pierwszy raz jadę o tej porze roku, zawsze wyjeżdżałam latem. Nie chce mi się nawet myśleć o pakowaniu walizki........pozdrawiam i oczywiście, po przyjeździe się odezwę :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

asiulek :kwiat: ja byłam w święta w sanatorium...i było bardzo uroczyście...wszystko się zmieniło w magiczne dni..i tego Tobie tez życzę...będziesz zadowolona zobaczysz...a z rodziną masz kontakt...telefoniczny...dadzą sobie radę...pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jeśli przydział nie odpowiada, zawsze można z niego zrezygnować, chętni czekają w kolejce :o
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaowiec pisze:Jeśli przydział nie odpowiada, zawsze można z niego zrezygnować, chętni czekają w kolejce :o
A czy ja napisałam, że nie odpowiada????Mówię, że to nowa dla mnie sytuacja......ale wyzwań się nie boję :D i mam nadzieję, że nie była to uszczypliwość z Twojej strony ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Pani, panie Kaowiec , :twisted: wiedzą kto ty.My już Kaowcowi dziękujemy :!: :!:
forumowicz

asiulek pisze:,,,mam nadzieję, że nie była to uszczypliwość z Twojej strony
Oczywiście, że nie "uszczypliwość" :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Asiulek, Małgorzatka ma racje.Nie smutaj Krajanko.Zimą naładujesz akumulatory do lata. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczkaela pisze:Asiulek, Małgorzatka ma racje.Nie smutaj Krajanko.Zimą naładujesz akumulatory do lata. :) :kwiat:
Dziękuję, dziękuję Wam dziewczyny, Wasze słowa balsam na serce :serce: :kwiat:
forumowicz

asiulek pisze:Dziękuję, dziękuję Wam dziewczyny,
Dziewczynom dziękujesz? A chłopaki, to co? Poza tym jakie to "dziewczyny", te kilkudziesięciolatki?
:ugeek:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obywatel pisze:
asiulek pisze:Dziękuję, dziękuję Wam dziewczyny,
Dziewczynom dziękujesz? A chłopaki, to co? Poza tym jakie to "dziewczyny", te kilkudziesięciolatki?
:ugeek:
A komu mam dziękować ? To właśnie one piszą miłe słowa i podtrzymują na duchu. Może i kilkudziesięciolatki , ale młode duchem!!!!!!!!!!!!!!!!! A to najważniejsze......Gdyby panowie się odezwali..........to może im też bym podziękowa... :lol:
ODPOWIEDZ