Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Budynek Kogi zamknięty, żywej duszy. Już dochodząc do niego miałem przeczucia, że coś nie tak bo śnieg w bezpośredniej okolicy nie był odgarnięty a nawet nie był udeptany. Na drzwiach wejściowych karteczka, żeby kierować się do Zameczku bo Koga nieczynna z powodu reorganizacji. Z osobami z którymi rozmawiałem, to większość miała wcześniej telefoniczną informację o zmianie sanatorium.
Tak, że osoby mające w najbliższym czasie skierowanie do Kogi mogą nastawić się na zmianę miejsca pobytu tymczasowego
Miło lecz nie mam porównania z innymi obiektami tego typu. Pensjonariusze to w 90 %-tach małżeństwa 65+ i całość z NFZ.
Jedzenia mogło by być ciut więcej bo trzeba dojadać a jak wiadomo piwo jeszcze dodatkowo wzmaga apetyt.
W dniu wczorajszym do Zameczku i Polonii dokoptowali ludzi z innych sanatorii bo jak wieść niesie jest słaby sezon, dużo ludzi nie poprzyjeżdżało.
lechos pisze:Miło lecz nie mam porównania z innymi obiektami tego typu. Pensjonariusze to w 90 %-tach małżeństwa 65+ i całość z NFZ.
Jedzenia mogło by być ciut więcej bo trzeba dojadać a jak wiadomo piwo jeszcze dodatkowo wzmaga apetyt.
W dniu wczorajszym do Zameczku i Polonii dokoptowali ludzi z innych sanatorii bo jak wieść niesie jest słaby sezon, dużo ludzi nie poprzyjeżdżało.
Jedzenie catering...nic nie poradzisz oraz niska dzienna stawka żywieniowa Wiele osób pewnie z powodu mrozów zrezygnowało....sama nie wiem dlaczego skoro w kolejkach na wyjazd długo sie czeka
Dzisiaj się kopnąłem z nudów na mały spacerek i tak wiaterek zawiał, że znalazłem się koło Kogi. Za drzwiami wejściowymi na korytarzu uwijali się pracownicy budowlani, z bocznego okna na piętrze zwisał zsyp na gruz ..........najwidoczniej jakiś grubszy remont.
No w końcu remont...korytarze tego wymagały:) oraz niektóre sale zabiegowe i stołowka to na pewno bo pokoje były w porządku .Miłego pobytu w Zameczku i Kudowie.