Świnoujście 14/03/2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Świnoujście 14/03/2016

Post autor: Betina71 »

W ubiegłym roku byłam w Polanicy Zdrój i wspaniale wspominam pobyt.Teraz 14 marca jadę do Kudowy i mam nadziję,ze bedzie też udanie:).Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

borowik pisze:Dziękuję za miłe życzenia- :) Poszukam na miejscu . A Tobie - jak udał sie ostatni pobyt w sanatorium?
Mój ostatni , jak i wcześniejsze pobyty uważam za baaardzo udane , zarówno od strony zabiegowej , jak i towarzyskiej . Za kilka dni wracasz , opowiedz jak Ci tam było ;)czy pomimo wspomnianego defektu , potańczyłeś co nieco ?
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 20:19
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: borowik »

Witaj Asiu
Jeszcze raz bardzo dziękuję za cenne rady- wszystkie okazały sie trafione i ciesze się, że z nich korzystałem. Z pobytu jestem bardzo zadowolony. Mimo nie najlepszej pogody i okresu świątecznego intensywnie wykorzystywałem czas wolny na wszelkie sposoby. Potwierdzam, że tańce w Energetyku są najlepsze. :D Teraz trudny i brutalny powrót do rzeczywistości. :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Borowik :D

Na pewno z wszystkich rad skorzystałeś :?: ;)
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 20:19
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: borowik »

Sądzę, że tak , wszystkie rady były pomocne, a szczególnie te dedykowane tylko dla mnie
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

Witam,mój mąż przebywa obecnie w Å