Świnoujście 14/03/2016
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Świnoujście 14/03/2016
W ubiegłym roku byłam w Polanicy Zdrój i wspaniale wspominam pobyt.Teraz 14 marca jadę do Kudowy i mam nadziję,ze bedzie też udanie:).Pozdrawiam.
-
forumowicz
Mój ostatni , jak i wcześniejsze pobyty uważam za baaardzo udane , zarówno od strony zabiegowej , jak i towarzyskiej . Za kilka dni wracasz , opowiedz jak Ci tam byłoborowik pisze:Dziękuję za miłe życzenia-Poszukam na miejscu . A Tobie - jak udał sie ostatni pobyt w sanatorium?
-
borowik
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2016 20:19
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Witaj Asiu
Jeszcze raz bardzo dziękuję za cenne rady- wszystkie okazały sie trafione i ciesze się, że z nich korzystałem. Z pobytu jestem bardzo zadowolony. Mimo nie najlepszej pogody i okresu świątecznego intensywnie wykorzystywałem czas wolny na wszelkie sposoby. Potwierdzam, że tańce w Energetyku są najlepsze.
Teraz trudny i brutalny powrót do rzeczywistości. 
Jeszcze raz bardzo dziękuję za cenne rady- wszystkie okazały sie trafione i ciesze się, że z nich korzystałem. Z pobytu jestem bardzo zadowolony. Mimo nie najlepszej pogody i okresu świątecznego intensywnie wykorzystywałem czas wolny na wszelkie sposoby. Potwierdzam, że tańce w Energetyku są najlepsze.
-
forumowicz
-
borowik
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2016 20:19
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Sądzę, że tak , wszystkie rady były pomocne, a szczególnie te dedykowane tylko dla mnie
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Witam,mój mąż przebywa obecnie w Å