Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Ja również dostałem przydział na słabe miejsce. Proszę o jakieś przykładowe ale skuteczne argumenty których mogę użyć bo chce dziś napisać prośbę o zmianę. Bardzo by była jakaś przykładowa prośba. Jeśli macie jakieś pomysły bardzo proszę o pomoc. Podaje również maila [email].pl
rally407 jedyny argument to choroba lub ważna,potwierdzona sytuacja losowa.Innych teraz nie chcą uwzględniać.No i tendencja jest taka,że zmienią ci termin,a miejsca raczej nie.
Witam
Jeśli balneolog zakwalifikował mnie na leczenie uzdrowiskowe tzn. ze już zaproponował mi miejsca leczenia i w odpowiednim czasie Panie w NFZ mi jakieś "przydzielą" z listy lekarza?
Czy o miejscach wskazanych przez lekarza balneologa dowiemy się dopiero przy przydziale czy już przy podaniu nam numerka? Przepraszam ale jestem jeszcze zielona w tym temacie.
Przy przydziale zazwyczaj.Czasem po 18 miesiącach jak jest weryfikacja to można podejrzeć te propozycje.może czasem miłe Panie w NFZ uchylą rąbka tajemnicy i powiedzą co zaproponował Ci lekarz.Ja jak dzwoniłam mają szpitalne dowiedziałam się,że są propozycje Wieńca,Ciechocinka i Buska.Bardzo modliłam się ,by nie był to Wieniec.