Wyjeżdżam do sanatorium Krynica Zdrój z Poznania 25.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Krynica Zdrój z Poznania 25.04.2

Post autor: nika50 »

Leon43 pisze:Grażynko ja jestem w głównym budynku i mam pokój na górę Krzyżową. Poza tym mam pokój 2 osobowy z łazienką. Na tym poziomie jest taras a wyżej każdy ma balkon. Jedynki faktycznie są z łazienką lub z łazienką na korytarzu. Ja jestem zadowolony z pogody, z jedzenia, z zabiegów i z towarzystwa. Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem.
POZDRAWIAM :) Leon43 :)
PEWNIE JUŻ PO POWROCIE ;)
Oj i TO WŁAŚNIE była Krynica Zdrój :) :)
i w niepogodę -" parasol zbędny był" ;)
Oj , Oj ;)
Tylko zazdrościć - tej Krynicy Zdrój :(
......ale........ :kwiat:
POZDRAWIAM ;)
I życzę ponownie
- wyjazdu do" Krynicy Zdrój " ;)
Awatar użytkownika
grania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2010 15:05
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Krynica Zdrój z Poznania 25.04.2

Post autor: grania »

Witam.. piszę dla następnych kuracjuszy którzy dostaną skierowanie do wojskowego Sanatorium w Krynicy Zdrój , żeby dokładnie zobaczyli adres , ponieważ chyba od jakiegoś już czasu są dwa budynki przeznaczone dla kuracjuszy , jeden który jest na ul Puławskiego był i jest nadal dla żołnierzy z misji i dla kuracjuszy jest ich tam garstka ale jest ... Ja i jak reszta kuracjuszy pojechaliśmy prosto do Wojskowego na górce przy ul Świdzińskiego , a tam pani proszę iść na dół na Puławskiego , wszyscy byliśmy rozczarowani ... Zabiegi owszem są tam ale nie wszystkie na niektóre trzeba chodzić na górę a zabieg godzina 7 rano , np; basen a 8 śniadanie .. Pokoje dwu osobowe w niektórych było że na 2 pokoje jedna łazienka , trochę kiepsko jak trzeba wstać rano i tu zajęte bo jedna siedzi pół godziny :x Proszę patrzcie gdzie macie adres wpisany , chociaż też czasami źle wpisują bo piszą tak jak było u mnie dwa adresy ... :roll: Pozdrawiam ciepło wszystkich ,,, bardzo bym chciała pojechać latem do Krynicy ale do wojskowego tego na górce ... :kwiat: :kwiat: :)
ODPOWIEDZ