Połczyn-Zdrój
- Ela46
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 paź 2012 23:45
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 20
Re: Połczyn-Zdrój
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Masz rację standard jest różny i tak dziwnie remontują poszczególne pokoje .My dałyśmy radę.Potrzeba dobrego nastawienia do wszystkiego i będzie ok....Ja tam wrócę na pewno po raz 3 i pewnie nie ostatni ....pozdrawiam z Wawy ...B....ewiko pisze:Na trzecim piętrze miałam pokój gdy pierwszy raz trafiłam do tego sanatorium (kilkanaście lat temu). Gdy go zobaczyłam..... osłupiałam. W tym wieku spodziewałam się nieco innego standardu. Cóż było robić, trzeba coś poprawić aby te trzy tygodnie nie były koszmarem. Razem ze "współspaczką" kupiłyśmy obrusiki , wazon a do niego kwiaty, ponakrywałyśmy stare szafki..... i zrobiło się OK. Nawet pani sprzątająca przecierała oczy ze zdumienia jak niewielkim nakładem można zrobić tak wiele.. No cóż, takie szczegóły dla kobiet są bardzo istotne. Gdy kilka lat później dostałam ponownie przydział do GRYFA, złapałam słuchawkę i wyprosiłam pokój o lepszym standardzie. Suma-sumarum , gdybym dziś dostała skierowanie do Połczyna byłabym bardzo zadowolona......pozdrawiam.
- Ela46
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 paź 2012 23:45
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- syrenka
- Przyjaciel forum

Oj ci malkontenci to są najgorsi możesz stawać na głowie a im nadal nie będzie pasować ....Ja miałam super materac podwójny razy 2 ....więc było super .Ale faktycznie ja nie jestem wymagająca jeśli chodzi o jedzenie ale to co teraz jest w Gryfie to lekkie przegięcie .Chociaż na stołach uwaga ,,,,Funduszu (sanatorium płatne ) i Zusu były dodatkowe talerze z surówkami itp.A reszta musiała tylko patrzeć na swoje talerze z odrobiną surówki .A porcje naprawdę były małe....Ale kochani jeśli traficie na super towarzystwo ,trafione zabiegi to jedzenie odchodzi na bok .Zawsze można coś przekąsić poza sanatorium .Pozdrawiam z Wawy ...B....ewiko pisze:Z całą pewnością nie można zarzucić im niechlujstwa czy braku czystości. Pokoje są sprzątane, panie starają się jak mogą. Widać dbałość o kuracjusza. W trakcie ostatniego turnusu mój kręgosłup miał ogromne problemy z przystosowaniem się do nowego łóżka. Za miękki materac..... no trudno , tak już mam. Zgłosiłam to w recepcji. Jakież było moje zaskoczenie kiedy ok.południa wniesiono do pokoju nowiutki materac. I tam tak jest, kuracjusz na pierwszym miejscu. Wiadomo, jak zwykle znajdą się malkontenci, ale takim wszędzie będzie źle...... pozdrawiam
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
Pozdrawiam z Lidzbarka Warmińskiego ........
- syrenka
- Przyjaciel forum

A wiesz że i ja byłam z Super Kobietą ....bozena180 pisze:to szczera prawda co napisała poznaniankajedzenie idzie na bok gdy ma się super towarzystwo , zabiegi i jest z kim spędzić te 21 dni. Wiadomo jak się trafi kogoś w pokoju kto tylko narzeka to masakra ja byłam w pokoju z super kobietą
i to że jedzenie było takie sobie to nastrój i towarzystwo zrobiło swoje ......
Pozdrawiam z Lidzbarka Warmińskiego ........